top producatori echipamente tenis de masa

nicuB

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
54
Locație
Timișoara
salut,
exista undeva un top al producatorilor, ma intereseaza din pura curiozitate. pana nu demult stiam doar de butterfly, joola si tibhar, ca si producatori de top. as vrea sa stiu ce alte brand-uri mai folosesc jucatorii de competitie.
experienta mea cu palete de competitie este doar la inceput, cam tarziu acest inceput, dar mai bine mai tarziu decat niciodata :biggrin:
am jucat cu palete de la donic, bfy, joola, ale mele sau ale partenerilor de joc, dar cel mai incantat sunt de paleta din semnatura, cumparata de la dl Tibi. pana nu am intrat pe acest site nu am auzit de xiom, andro, dr.............
m-ar interesa sa citesc undeva si despre compozitia lemnelor, tot de curiozitate 😉
multumesc

Re: top producatori echipamente tenis de masă

Toti producatorii mari sunt de top :) BTY, Joola, Donic, Stiga, DHS, Andro, Xiom si multe altele. In general producatorii respectivi sponsorizeaza jucatorii nationalelor proprii. Probabil Butterfly este cel mai raspandit producator in vreme ce DHS cel mai mare avand in vedere numarul de jucatori de tenis din china. Stiga sunt belgieni din cate stiu eu si au ca jucator reprezentativ pe J M Saive. Donic il sponsorizeaza pe Ovtcharov si in trecut pe JO Waldner si intreaga echipa a Suediei etc.

RITC 729 e cel mai mare ca volum de vanzari iar Stiga e firma suedeza ca si Yasaka
Jucatorii de top ca fețe folosesc Bty, Donic, DHS si apoi restu in procente mult mai mici. Ca lemne, Bty, Stiga, Yasaka si restul, cam astea erau clasamentele pe speed glue si din cate am vazut nu s-a schimbat mare lucru.

RITC 729 e lider la vanzari din cauza pietei asiatice, indeosebi chineza, preturi mici, calitate slaba in majoritatea cazurilor. Butterfly ramane lider in afara Chinei datorita calitatii si marketingului agresiv.

foarte interesant, mai ales topicurile puse de macocco.
multumesc de informatii, sunt si eu mai luminat acum :biggrin:

Ca sunt chinezi japonezi germani mongolezi nu conteaza (desi e cam ciudat sa spui ca asiaticii nu conteaza din mom ce ei sunt cei mai buni...) , la nivel mondial ei vand cele mai multe produse, nu am zis ca ar avea calitate superioara, desi au multe produse bune

manyaku88 a spus:
Ca sunt chinezi japonezi germani mongolezi nu conteaza (desi e cam ciudat sa spui ca asiaticii nu conteaza din mom ce ei sunt cei mai buni...) , la nivel mondial ei vand cele mai multe produse, nu am zis ca ar avea calitate superioara, desi au multe produse bune
Nu prea reusesc sa inteleg ce legatura are cu ceea ce am spus eu, nu stiu cine a spus ca, chinezii nu conteaza :o , nu inteleg polemica...Eu am facut o analiza a pietei.

Mi-ar place sa joc cu chinezarii dar sa joc ca "Ei" 😉 Eu cred ca nu conteaza cu ce joci sau mai bine zis degeaba avem cel mai bun si cel mai scump lemn respectiv fete din lume daca nu stim sa jucam cu ele la adevarata valoare....
Adevarat :?: :?:

Foarte adevarat! Totusi o paleta buna te ajuta, pe cand o paleta pe care nu o stapanesti te poate incurca.

Back
Sus