AmaTur: Turneu B "Trăiască România", Brăila - 01.12.2019

S a terminat concursul acum 15 minute.Felicitari invingatorilor si invinsilor.La multi ani ROMANIA..Multumesc dnului Popescu si Gherasim pentru sprijin...Chapeau...Regrete ca n au intrat toti in liste...Dar azi am castigat noi si Romania.Asa sa fie ...

Cum adică locurile 3-4 ??? La turneul B de la Galați s-a patentat clar departajarea locurilor 3 si 4...in functie de culoarea ochilor si a greutatii concurentilor !!!

Nu inteleg de unde si pana unde, la orice fel de nedumerire avem, trebuie sa folosim tonul asta cu care ne "donjenim" colegii in trafic.
Dacă pe strada, stresul si graba ar explica oarecum nervozitatea nosatra ca soferi, aici, in linistea week-end-urilor cu tenis de masă ar fi bine sa lasam la o parte sarcasmul si sa ne adresam civilizat colegilor din circuit.
Daca aveti nedumeriri, sunati-ma maine si o sa incerc sa vi le deslușesc.
Seară buna!

Din cauza unor probleme aparute ieri nu am reusit sa postez pozele de la avansati pana in seara aceasta. Imi prezint scuzele pentru intarziere.

Felicitari Emanuel Bujoi pentru victoria din meciul direct. Ai fost mai bun, chiar mult mai bun in acest meci. Bravo!

O istorie frumoasa a unui turneu disputat...Multumesc tuturor pentru reusita concursului..Mai sunt câteva foto făcute de dnul Moise la categoria open/elite...

Back
Sus