Turnee colaterale

filo

Membru Fondator AmaTur
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
Alesd
Am vazut la Cluj ca sunt destul de multi pasionati si de alte sporturi, de exemplu sah care le-am putea cupla cu turneele de tenis de masă in ideea umplerii in mod util a timpului intre meciuri, si am putea organiza turnee separate de amatori si pentru sah sau alte sporturi (va rog sa veniti cu idei) bineinteles cu clasamente si tot ce trebuie.
In functie de interes vin cu regulament si punctaje, etc.

La sah ma pricep cat de cat sa fac ceva regulamente dar la table nu prea.....

Cu acesta ocazie anunt ca vreau sa dau drumul si la un AMATouR de Badminton. Voi reveni cu detalii in masura in care vor fi interesati de un asa fel de circuit jucatori din acesta ramura sportiva. Trebuie sa mai dau ceva telefoane, sa mai butonez ceva forumuri....si o sa vedem ce va iesi.

filo a spus:
Cu acesta ocazie anunt ca vreau sa dau drumul si la un AMATouR de Badminton. Voi reveni cu detalii in masura in care vor fi interesati de un asa fel de circuit jucatori din acesta ramura sportiva. Trebuie sa mai dau ceva telefoane, sa mai butonez ceva forumuri....si o sa vedem ce va iesi.

Primul meci de badminton pe care l-am vazut a fost finala de la olimpiada si pot sa zic ca e aproape un sport extrem. :shock: Si fluturasul moare mai repede ca o minge de tenis de masă ceea ce mi s-a parut foarte palpitant iarasi. Bafta!

Back
Sus