AmaTur: Turneu A Turneu A Brazi 17 mai 2008

filo

Membru Fondator AmaTur
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
Alesd
PREZENTARE TURNEU

LOCALITATEA: comuna Brazi sat Batesti
DATA: 17.05.2008
ORA: 9.00
SALA: sala de sport a scolii Batesti
ADRESA+INDICATII ACCES:
Auto:
Varianta 1: din DN1 București-Ploiești in localitatea Odai ( intre Puchenii Mari si Romanesti) viraj stinga - 4 km.
Varianta 2: din DN1 Ploiești București in localitatea Barcanesti ( la a doua PASARELA de traversare dinspre benzinaria LukOIL viraj dreapta ) 3 km
Varianta 3. din DN1 Centura de vest in fata rafinariei PetroBrazi – drumul principal 4 km pina la Primaria Brazi si inca 1.5 km pina la sala Batesti.
Tren:
Gara Ploiești Sud – din fata garii statia Coreco autobuzul nr. 19 penultima statie de pe traseu este scoala Batesti ( face cam 20-25 de minute )
Gara Brazi – sunati la unul din numerele de la inscriere si vine Politia Comunitara , va inhata si va transporta rapid cu girofar si sirena la sala .
TIP MESE: Active – Germania ( nonprofesioniste) dar foarte bune ( sunt noi)
NR. MESE: 10
SPATIU DE JOC: mare
PLATA ORARA A MESELOR: Nu
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: cit e nevoie – fara limita
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 100
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 10 Ron
TAXA ORGANIZARE: ???
MATERIALUL DE PREMIERE: Cupe , PREMII
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: sistemul AMATouR cu sau fara grupe Open si Amatori (depinde de care organizator va fi prezent)
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR:pe site (informatii la 0728909036)
Intrucat domnul Urzeala nu se pricepe la organizarea efectiva a turneului rog ca un organizator din alta localitate (sau mai multi) sa preia sarcinile de organizare.

Am vizitat sala de la Brazi (Prahova, langa Ploiești)si pot spune ca se preteaza foarte bine la un turneu cu numar mare de participanti.Suprafata este antiderapanta, vestiare cu dusuri cu apa calda, tribuna de unde se pot privi meciurile, mese de joc noi, intr-un cuvant toate conditiile.
Se poate ajunge usor si chiar am inteles de la Adi ca in ziua turneului vor fi afise care vor indica adresa, si mai mult, va fi postat si un gardian care sa indrume participantii.

Multam pt info! Suna bine! Sa ne prezentam sa-i facem "safteaua"!
Cat despre organizare, sigur vor fi "maini de ajutor" dintre cei care au experienta! No problem!
De la Dunare pe 3 Mai, dam o fuga si la munte! :)

horia a spus:
Am vizitat sala de la Brazi (Prahova, langa Ploiești)si pot spune ca se preteaza foarte bine la un turneu cu numar mare de participanti.Suprafata este antiderapanta, vestiare cu dusuri cu apa calda, tribuna de unde se pot privi meciurile, mese de joc noi, intr-un cuvant toate conditiile.
Se poate ajunge usor si chiar am inteles de la Adi ca in ziua turneului vor fi afise care vor indica adresa, si mai mult, va fi postat si un gardian care sa indrume participantii.

Turneu A Brazi 17 mai

Turneu A Brazi 17 mai

Din Ploiești inscriu pe:

Mihai Balan- cat. OPEN (proaspat ocupant al locului 3 la amatori Galați)- Felicitari

Horia Nitescu- Amatori
Andrei Nicolae- Amatori
Istrate Vlad Stefan- București - amator
Marzea Georgian- amator
Dobre Robert- amator
Cristi Damian-amator
George Ghita- amator

Doresc sa ma inscriu si eu..cu precizarea ca nu sunt 100% sigur ca voi putea ajunge, pentru ca nu stiu daca am cu ce sa ma intorc in bucuresti (la facultate).

Bratu Bogdan - amatori (din Buzău ).

cazare pt. turneu Brazi

cazare pt. turneu Brazi

cel mai apropriat hotel este cel de la Romanesti...cca. 7-8 km de sala Brazi .de transport de la hotel la sala se aranjeaza( adica trimit eu un microbuz din timp daca sunt solicitari).
va rog sa sunati la receptie si sa rezervati din timp ( sunt disponibile 10 camere x 2 paturi la pretul de 110 ron/noapte).
telefon receptie : 0244 276214

Inscriere la concursul de la Brazi-17 mai

Inscriere la concursul de la Brazi-17 mai

Participanti la concursul din 17 mai , la Brazi :
1. Lica Elena Alexandra
Jud. Dâmbovița
Loc. Targoviște
amator, junior
Varsta : 18 ani
Tel: 0722998694
2. Ilie Marian
Jud. Dâmbovița