AmaTur: Turneu A Turneu A, Cupa ?Orașului Fieni? , turneu inaugural, Editia I; data 10.09.2016.

Finala la avansati! Am filmat cu telefonul, putin mai jos, pentru ca intra lumina in obiectiv, dar e ok.

Multumim gazdelor pentru eforturile facute pentru ca turneu inaugural sa iasa ca la carte! Sala s-a prezentat in conditii rezonabile, spatiul de joc mai mult decat suficient, mese bune, vinul bun, jucatori de calitate.... in concluzie un turneu reusit ! Felicitari Paul Bacanu pentru primul loc 1 din cariera, felicitari Nea Deni, si nu in ultimul rand felicitari Gelu pentru prestatie si locul obtinut !

Felicitari Fieni,organizatori buni,urmatorul o sa fie si mai reusit si ca nr. de participanti.
Felicitari tuturor participantilor,a fost o reusita totala mai ales noua celor din Brașov !
Vom reveni cu placere sa aparam cupele !

Multumesc organizatorilor si participantilor pentru acest turneu la care am putut lua parte. Felicitari brasovenilor, au fost la mare inaltime! Iata prima transa de imagini luate. Restul, mai tarziu.
image hosting over 10mb

Am revenit dupa 2 ani de pauza in familia AmaTur si aproape ca uitasem ce atmosfera e la un turneu! Exceptionala organizare, felicitari domnilor profesori Manoiu Claudiu si Taru Alex!! Felicitari si castigatorilor din ambele categorii!!! cat despre prestatia mea, ne mai antrenam, mai dam jos din burta si revenim :lol: :lol: :lol:

Iata si partea a doua a epopeii in imagini a turneului.
image url

- - - Actualizat - - -

Programul de la postimage.org afiseaza ultima imagine pe prima pozitie ..... pentru cine se intreaba de ce apare neconcordanta temporala ....

Back
Sus