Buna seara,
Doresc sa multumesc gazdelor pentru primirea calda si prietenia cu care ne-au inconjurat, oameni de exceptie, persoane extrem de implicate pentru buna desfasurare a acestui concurs si nu numai, fapt pentru care le multumesc inca o data in numele tuturor participantilor.
Domnul Oleg Saric, Victor Rauh, impreuna cu echipa care-i insoteste Alexandru Patapi cu toti ceilalti antrenori si personal care se implica in aceasta activitate, fac o treaba excelenta, se vede de la o zi la alta performanta copiilor, oameni care se implica pentru a face performanta si care sunt un bun exemplu pentru toata lumea. Felicitari !!!
Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc d-lui Ion Sarandi - Presedintele Federatiei de Tenis de Masa a Republicii Moldova care a fost prezent si de aceasta data la concursul organizat de AmaTur Romania, apreciaza activitatea noastra iar prezenta d-lui este inca o dovada ca ceea ce facem e bine, ca suntem prezenti in aceeasi familie si ca ne sprijina in tot ceea ce intreprindem. Va multumim.
In ce priveste acest turneu, am avut ocazia sa asist la meciuri pe care nu le poti vedea in fiecare zi live (poate doar pe la tv), era suficient sa fii prezent doar pentru a te uita, un adevarat spectacol. Exceptional.
Mul Stepan - un exemplu de sportiv complet, modest, serios, prietenos cu toata lumea, un exemplu pozitiv din toate punctele de vedere. Bravo Stepan !
Multumesc tuturor participantilor din Romania, fie ca au fost jucatori sau sustinatori ai acestora, imi place sa cred ca v-ati simtit bine si ca veti participa si la celelalte editii care vor fi organizate de Academia de Tenis de Masa Balti.
Va reamintesc, pe 21-22 mai 2023 va fi un alt turneu la Balti iar in septembrie pe 23 va fi o sarbatoare a tenisului de masa organizata la Avdarma in Gagauzia, unde iarasi cred ca ar fi indicat sa va programati vreo doua zile pentru acest eveniment.
Va multumesc.
Respect.