Turneu Albena 2018

GeluBv

Coordonator Onorific
Scor reacție
2.912
Locație
Brașov
Poate sunt amabili tovarășii noștri din Albena sa ne furnizeze ceva rezultate.

Avem si noi ceva băieți acolo, sper sa aflăm.

Roman Iulian, Neagu Mircea, Costi Corcoz....

Sunați în tara, scriem noi:)

674a64fc9e0b9a9a7f5ffdc3a39c11ca.jpg
3d92c16540191978569000a6a141ea94.jpg
59483812414c6ce7005632304f4937a0.jpg
15414da0ad992e35729b72a0d591ee0d.jpg
c40bfff745824eda50d82f89a02d276a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

A plouat astăzi pe la ora 16:30 de credeam ca a venit sf?rșitul. ..... s-au stins și o parte din reflectoare. ... în schimb, Roman Iulian a jucat de nota zece . Au fost multe grupe de open. Și la ora asta se joaca. M?ine openistii au pauza. Vor juca veteranii calificați pe locurile 3 și 4 din grupe, iar mai pe seară eliminatoriile care au rămas de astăzi de la dublu.

Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk

Numai din județul Argeș sunt 9. Acum sunt orele prea înaintate pentru ai enumera. ....

Concluzia mea finală : astia sunt bine organizați când sa-ti ia banii, apoi la desfășurarea concursului lucrurile nu sunt transparente (ca să fiu mai blând ). Așa ca m-au pierdut de client pentru viitor.

Concluzia mea finală : astia sunt bine organizați când sa-ti ia banii, apoi la desfășurarea concursului lucrurile nu sunt transparente (ca să fiu mai blând ). Așa ca m-au pierdut de client pentru viitor.

V-ati invatat prost cu Amaturul care se vrea 100% transparent. :D :D :D
Din pacate inca nu intelegem foarte bine societatea in care traim care se bazeaza pe capitalism,adica pe criterile concurentei si rentabilitatii.Asa a fost si cu primul turneu international din Romania desfasurat de curand la Cluj,Campionatele Europene de juniori,care din auzitele unor organizatori a depasit 1 MILION de Euro (chiria salii undeva la 10 000 Euro pe Zi),si a avut un impact foarte bun,si Ittf a hotarat acordarea inca a catorva competiti de asemenea anvergura,care vor necesita fonduri mult mai mari.Daca nu se vor gasi sponsori si buget pt astfel de competitii nu vor mai fii la aceeasi inaltime.Asa este la toate competitiile,sau majoritatea unde e buget mare este si nivelul mare de multumiri.

Eu vreau sa fac Turneul Final anul acesta la Cluj Arena cu 500 de participanti darv-a trebui sa punem undeva taxa la 200 de euro sa platim macar chiria salii.:D:D:D

Singles – 30EUR/ player (non accommodated by the organizers- 50 EUR) Doubles OPEN – 20EUR/doubles
Veterans – 30EUR/ player (non accommodated by the organizers- 50 EUR)
Veterans participating in OPEN – 20EUR
Accompanying persons – 10EUR / person, including children

Finalistii : Nicu Pietris 70+ ,Dan Ciuca 60+ ,Liviu Petrescu 50+ , Mircea Neagu 30+. Acum se joaca fazele finale la Open .

Dl Toma Florin a produs o surpriză, a eliminat pe Roman Iulian.
Felicitări!!!

Sunt cu Paul la "treabă", l-am sunat pe Lulu si am pierdut semnalul.

Le ținem pumnii băieților noștri amaturisti care joaca la albena

Back
Sus