AmaTur: Turneu B Turneu B,20-07-2013,Cs Lipan tenis de masa

Turneu B,20-07-2013,Cs Lipan Sport Arena!
Clubul Sportiv Cs Lipan va invita in data de 20-07-2013 la un turneu B,in cadrul Amatur!
Locatia:Strada Stefan cel Mare,nr.218
Data:20-07-2013
Ora de incepere:10(inscrierile se fac pana la ora 9,30)
Nr mese:8
Sistem de joc:grupe inferioare,grupe superioare,eliminatoriu.
Suprafata:Grabo Rocket!
Se vor premia primii 3 clasati(diplome).
Taxa:20 lei/persoana(se asigura apa la 2l)
Organizator:Ion Marius si Radu Costica!
Va asteptam!

Ultima editare:
De la Galați se inscriu:
Dragomir Paul
Wischegg Robert
Gutu Victor
Mitu Manuel
Vali Ionita
Staicu Adrian
... deocamdata ...

Raducu, vecinii vor sa ne braileasca (a braili = a pacali, am aflat in cei 18 ani de adoptie in orasul vecin de pe Dunare, insa nu pe pielea mea; trebuie ca este o legenda urbana cum ca brailenii ar fi incercat in trecut sa-i mai pacaleasca pe "moldovenii" din Galați), dar daca "a nimerit orbul Brăila" om nimeri si noi la concursul de sambata, mai ales ca gazdele sunt deja vestite pentru ospitalitate.
Si nu s-ar supara nici daca ar avea ceva oaspeti din zona Sibiului. :)

A fost doar o punctare nevinovata. De fapt asteptam sa percutezi avand in vedere ca ne cunoastem.. Si uite asa am mai schimbat cateva cuvinte. Succest tuturor participantilor si in special tie in grupele superioare. As vrea sa vin ca sa pot imbina tenisul cu vinul si cu muzica buna insa distanta e prea mare. Poate prin septembrie cand vin de la Mangalia. "Scuze" daca am suparat pe cineva si mersi de invitatie!

Numerele de telefon la care putem fi sunati pt info:
- Ion Marius: - 0728765904;
- Radu Costica: - 0749286888.

De cate ori e concurs la Brăila eu sunt de servici. Imi pare rau. Va doresc succes tuturor.
Marius, felicitari pentru meciul cu Mihai Craioveanu de la SKT București.

Va multumesc domnule Lefter Costel....Intradevar a fost un meci frumos!Va asteptam la turneul A din data de 10 August!
Prietenii din Tulcea?Barlad?Focșani?Slobozia?Călărași?

Din pacate saptamana asta nu cred ca o sa venim la Brăila. Mare parte dintre cei din Focșani sunt de serviciu sau plecati pe litoral. La urmatoarele turnee vom veni cu mare drag! Mult succes participantilor. Cu siguranta o sa fie un turneu frumos,la fel ca celelalte.

Inca sunt pe drumuri, dar incerc sa dau o tura, macar dupa amiaza... Oricum, sunt putin avariat, dar ma duc la doctor :-) Succes, oricum !!

Back
Sus