AmaTur: Turneu B Turneu "b" agnita-06.08.2016

Impresii dup? turneu... de la mare distanț? :)

. 1. în ultima vreme se întâmpl? tot mai des ca SIMONA WEISS să m? surprind?. Bineînțeles prin performanța în ansamblu, dar nu neap?rat exclusiv, ci si prin "ispr?vile" ei. De data asta, isprava s-a numit Antal Denes. :)
BRAVO SIMONA!!! Nu am litere destul de mari. Ține-o tot asa si... ține-ne tot asa, adic? în emoții si sub respectul pe care ți-l dator?m f?r? discuție.

2. Felicit Agnita si pe amfitrionii de ieri Pentru înc? o activitate reusit?. Special Pentru Csaby, o zical? de pe la noi: S? tr?iesti, că trebuiesti! :)

3. Raul Cioca, observ că ?ți intri serios în rol si te dezvolți din ce în ce mai mult pozitiv. Dac? ai r?bdare si te ții ca scaiul de profu' Csaby în scurt timp vor veni si rezultate pe care nici chiar tu acum nu le speri.
Mulțumesc Pentru poza de grup pe care ai postat-o. ? propos, monsieur Zedler: Ce ziceți de un panou frumos cu poze la Parter, la intrarea în sala CS AGNITA? Poate si o mică vitrin? în care cu ocazia turneelor viitoare sa expuneți trofeele agnițenilor...? :)

. 4. Nu stiu cine e userul "space" (de la Cluj). Prin stilul scrierii sale m? face să sper că ne vom întâlni vreodat?... :)

. 5. Pali si Emese, mulțumiri speciale. Pali, sper din toat? inima că tu dormi în 2 ore cât dormim noi, oamenii de pe P?m?nt, în 8 ore. :)

V? doresc tuturor în continuare genunchi flexați cu ungere automat?!
V? pup? Adimucu!!! :D

Turneu B Agnita, 6 aug. 2016, in imagini - 1

Turneu B Agnita, 6 aug. 2016, in imagini - 1

Turneu B Agnita, 6 aug. 2016 in imagini - 1

- - - Actualizat - - -

Turneu B Agnita, 6 aug. 2016, in imagini - 2

Un turneu fara imagini nu este un turneu reusit !

Am retrait acest week-end,la turneul nostru,acea senzatie ciudata,dar foarte placuta,de "epuizare" fizica completata de o imensa "liniste" interioara!!!!
In ciuda celor trei "finale" pierdute la masa:cu vesnicul tanar si "nelinistit" Deny bacsi,cu noua aparitie de "effect-spin" in trupa amaturistilor,Dan Diaconu si cu Gabi Tipser,inegalabilul "boem" al Amaturului,paradoxal,sunt mai mult decat fericit si satisfacut de modul in care participantii si-au adus aportul la buna desfasurare a turneului,fapt pentru care le adresez multumiri sincere!Deci,se poate,oameni buni!
A fost un turneu placut ochiului,cu multe partide frumoase,foarte multe echilibrate,unele chiar de infarct,la care Radu Sufletel-Open si Bogdan Stanciulescu-Amatori au confirmat pronosticurile,dar nu fara emotii!Felicitari invingatorilor!
Cinste lor,invinsilor din finale,Petre Zelariu si Tipser Gabriel!
Felicitari "manjilor" Bence si celor doi Moldovani din Târnaveni(Cristian si Alex)care le-au dat mult de furca lupilor "batrani" prezenti la Agnita!
Am remarcat "tupeul" unor "incepatori"(Oniga ,Barbulescu,Demeny,etc) care incep sa ameninte serios pozitiile amatorilor "consacrati",semn ca vom avea parte de multe turnee tari si echilibrate in viitor la aceasta categorie!
Am remarcat inca o data dexteritatea,eficienta si profesionalismul desavarsit la "butoanele pupitrului de comanda" a lui Pali, ......CHAPEAU!
Am remarcat parcursul si jocul foarte bun al Simonei Weiss,"cresterea" in jocul tanarului Raul Dorling,tot mai bun de la un turneu la altul,dezamagirea(si inconstanta) lui Georgica Toader al nostru,curajul incepatoarei noastre,Sanda Stefan,aflata la primul ei turneu Amatur, .......
Am remarcat,si le multumesc pentru asta,unitatea,coeziunea si atasamentul "elevilor" mei care au fost doua zile alaturi de mine si au functionat ca o adevarata "echipa" de organizatori!

Ultima editare:
Turneu B Agnita, 6 aug. 2016, in imagini - 3

si POZA TURNEULUI :

Turneul s-a terminat. Sa mai zambim putin !

Fiti atenti la cei din spatele nostru: oameni in toata firea si cauta pokemoni !

- - - Actualizat - - -

Multumim Csaby, Pali,Iuliu si trupei de spiridusi care au fost peste tot.
Multumim Agnita pentru minunatul turneu,numai impreuna putem merge mai departe.
Felicitari tuturor participantilor si merituosilor premianti!
Vom reveni cu placere.

Felicitari Agnita...multumim Csaby&Co pentru eforturile depuse ca noi sa avem o zi deosebita

p.s. Iuliu ...vinul a fost cam putin ;) ...dar foarte bun

Fiti atenti la cei din spatele nostru: oameni in toata firea si cauta pokemoni !

A fost foarte frumos! Pentru asta trebuie multumit tuturor, organizatori si participanti, cu toti merită laude la superlativ! Vreau să evidențiez si să multumesc domnului Iuliu Zedler care, prin pozele sale, face din amintiri ceva nemuritor! Pentru pasiunea ”nestinsă” a lui Csaby pot spune că din nefericire sau din fericire: ”Succesul nu este rezultatul unei arderi spontane. Trebuie să ?ți aprinzi singur focul!”....Să auzim numai de bine!

Clasament Amatori

1.
Stanciulescu Bogdan - Brasov.jpg
Stanciulescu Bogdan - Brașov
2.
Tipser Gabriel - Sighisoara.jpg
Tipser Gabriel - Sighișoara
3 -- 4
Groza Alexandru - Cisnadie.jpg
Groza Alexandru - Cisnadie
Weiss Simona - Cisnadie.jpg
Weiss Simona - Cisnadie
5 -- 8
Diaconu Dan - Hunedoara
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Ciobanu Daniel - Blaj
Antal Denes - Brașov
9 -- 16
Botea Fabian - Hunedoara
Zedler Csaba - Agnita
Demeny Zoltan - Brașov
Barbulescu Dan - Sibiu
Toader George - Agnita
Ciky Cornel - Fagaras
Marocico Marius - Fagaras
Samoila Florin - Sighișoara
17 -- 2v gr.sup.
Decean Darian - Sibiu
18 -- 26 1v gr.sup.
Beches Andrei - Sibiu
Postelnicu Mihai - Deva
Pacurar Cosmin - Blaj
Malene Petru - Fagaras
Bozosan Petre - Sibiu
Onet Nicolae - Sighișoara
Patrascu Dan - Sighișoara
Oniga Paul - Blaj
Comanariu Stefan - Fagaras
27 -- 32 0v gr.sup.
Movileanu Neculae - Brașov
Sabau Gheorghe - Târnaveni
Cioca Raul - Agnita
Toader Valentin - Agnita
Nicula Dumitru - Agnita
Bucurenciu Mihai - Fagaras
33 -- 39 1v gr.inf.
Dorling Raul - Cisnadie
Stefan Patrick - Brașov
Rotariu Andrei - Sibiu
Kondort Arpad - Agnita
Crisan Casian - Agnita
Szabo Attila - Fagaras
Somlea Codrin - Cisnadie
40 -- 47 0v gr.inf.
Pica Horia - Fagaras
Zedler Iuliu - Blaj
Liliac Andra - Sighișoara
Tanase Stefan - Fagaras
Cioca Sergiu - Agnita
Hotea Darius - Agnita
Stefan Sanda - Agnita
Liliac Nicolae - Sighișoara

Pe lista absentilor nemotivati la Agnita se inscrie unul singur,Stefan Andrei din Târnaveni,inscris cu un apel telefonic.As fi apreciat sa sune si pentru retragerea din turneu!

Iuliu Zedler, ?ți mulțumesc si eu înc? odat? Pentru "norma dubl?" de munc? pe care o prestezi "pro bono". Dac-o mai fi nevoie, ți-oi mulțumi de o mie de ori de acum încolo.
Am o singur? "nemulțumire. Nu mai pune te rog chiar atât de multe poze, c?ci eu m? uit totdeauna la toate. Si se întâmpl? 2 consecințe:

1. îmi termini bateria la telefon si traficul pe o s?pt?m?n? într-o singur? sesiune. :)

2. M? faci să plâng aici printre str?ini, vorba unui "clasic" în viaț?, de-I zice lui Csaby Zedler. :D

Iar "poza turneului" de data asta ?ng?duie-mi s-o propun eu:

[/QUOTE]

Tocmai pentru asta primele multumiri I le adresez lui,acestui "personaj" din anturajul trupei noastre de copii care mi-a insuflat la momentul oportun o doza suplimentara de rabdare si perseverenta!
Multumiri copiilor de la sala,copii care au inceput sa se "maturizeze" si sa inteleaga tot mai mult ce inseamna tenisul de masa!
Multumiri lui Pali pentru "prestatia" de la butoane!
Multumiri tuturor celor care au contrubuit,intr-un fel sau altul,la organizarea si desfasurarea acestui turneu:lui Emi pentru cele 3 mese si gardurile imprumutate,CS Romgaz Mediaș pentru garduri, Primariei Orasului Agnita si Colegiului Tehnic "AT Laurian" din Agnita pentru locatii!

Back
Sus