VladVaslui
senior
Va salut. Cum de am jucat in eliminatorii cu Bogza Dragos ( loc 2 in Superioare) daca eu am fost tot pe locul 2? Am zis eu ca s-a aranjat. Nu ati fost fair-play. Stiati ca joc slab cu ierbarii. Pacat.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Va salut. Cum de am jucat in eliminatorii cu Bogza Dragos ( loc 2 in Superioare) daca eu am fost tot pe locul 2? Am zis eu ca s-a aranjat. Nu ati fost fair-play. Stiati ca joc slab cu ierbarii. Pacat.
Cu exceptia "calculatorului" care a facut sa joace locul 2 cu locul 2.
Si iata Iașiul a revenit pe harta Amatur si cu siguranta vor mai fi concursuri Amatur la Iași, fie organizate de mine si de Paul sau de alti doritori. Multumesc pe aceasta cale :
- Primariei Iași si Fundatiei Sportului Iesean pentru asigurarea bazei materiale si a conditiilor foarte bune de joc
- Domnului Inspector Popa Ionel din partea Primariei Iași pentru tot suportul oferit pentru buna desfasurare a concursului.
- Colegului meu si prietenului Gasner Paul, fara de care nu m-as fi putut descurca
- Prietenilor din Iași care au ajutat la organizare sau au facut eforturi sa participe la acest turneu
- Prietenilor din Bacău care au fost alaturi de noi la primul turneu Amatur organizat in aceasta formula
- Prietenilor din Straja, Botoșani , P.Neamț si Suceava care au facut cinste acestui turneu prin prezenta lor valoroasa si altor prieteni pe care nu mi-i amintesc acum.
Speram sa mai putem organiza si pe viitor turnee. Cu siguranta au fost lipsuri, au fost timpi morti, nu s-a vazut foarte bine pe anumite mese, unele mese prezentau defecte, suprafata de jos era putin alunecoasa, unii participanti au abandonat ( cativa au participat si dimineata la un alt turneu de tenis de la Ciric ) etc. Imi asum toate problemele acestui turneu si consider ca pentru viitor, voi face sa fie si mai bine decat a fost acum.
Va multumesc sincer,
Axinte Bogdan.
Eu personal cred ca a fost ”mana divina”si nu calculatorul(fatalitatea).Cineva special desemnat de acolo de ”sus” care ti-a urmarit jocul tau impotriva ierbarilor,a considerat ca a venit momentul sa te intalnesti din nou cu un ”materialist”,ca sa inveti si tu sa joci impotriva lui,deci el a ”aranjat”tragerea la sorti.Ca sa nu mai ai emotii pe viitor la urmatoarele concursuri,deplaseaza-te la IASI,ii contactezi pe ierbarii de acolo(PARASCUTA,GABRIEL 1962,MORARU CARMEN-LOCUL 1 la amatori)si te antrenezi temeinic cu ei si nu parasesti sala respectiva pana nu-i invingi,chiar daca iti va lua cativa ani pana inveti sa joci impotriva ierbarilor.Apoi dupa ce deprinzi ”tainele”jocului impotriva acestor jucatori materialisti,vei putea merge cu fruntea sus la toate concursurile de tenis de masă ,fara sa-ti mai pese cu ce material joaca adversarul tau,ca oricum este o ”victima”sigura.Succes in acest demers.Va salut. Cum de am jucat in eliminatorii cu Bogza Dragos ( loc 2 in Superioare) daca eu am fost tot pe locul 2? Am zis eu ca s-a aranjat. Nu ati fost fair-play. Stiati ca joc slab cu ierbarii. Pacat.
Eu personal cred ca a fost ?mana divinaîși nu calculatorul(fatalitatea).Cineva special desemnat de acolo de ?sus? care ti-a urmarit jocul tau impotriva ierbarilor,a considerat ca a venit momentul sa te intalnesti din nou cu un ?materialist?,ca sa inveti si tu sa joci impotriva lui,deci el a ?aranjatâtragerea la sorti.Ca sa nu mai ai emotii pe viitor la urmatoarele concursuri,deplaseaza-te la IASI,ii contactezi pe ierbarii de acolo(PARASCUTA,GABRIEL 1962,MORARU CARMEN-LOCUL 1 la amatori)si te antrenezi temeinic cu ei si nu parasesti sala respectiva pana nu-i invingi,chiar daca iti va lua cativa ani pana inveti sa joci impotriva ierbarilor.Apoi dupa ce deprinzi ?tainele?jocului impotriva acestor jucatori materialisti,vei putea merge cu fruntea sus la toate concursurile de tenis de masă ,fara sa-ti mai pese cu ce material joaca adversarul tau,ca oricum este o ?victimaîșigura.Succes in acest demers.
Eu personal i-as sugera domnului din Vaslui sa-ti faca o echipa de tenis de masă si sa se inscrie intr-o divizie inferioara cu echipa sa la IASI.Acolo vrand-nevrand va intalni multi jucatori meterialisti,in speta ierbari impotriva carora va juca si poate invata cate ceva in acest sens.VASLUIUL are o echipa chiar foarte buna in divizia a-3-a parmise,cu un jucator de top in componenta ei ,jucator de open(nu-i cunosc numele ,dar am avut ocazia sa joc un meci amical cu el).Deci se poate,vointa si determinare mai este nevoie.Scuze ,l-am uitat pe un ierbar celebru de acolo,CRISTI CIORTESCU,care nu are amintiri prea placute cand a jucat cu mine,un meci amical candva la CLUJ.Deci domnul in cauza trebuie ajutat sa invete si jocul impotriva celor ce utilizeaza materiale.Nu am vuzut postare din partea sa sa-si ceara scuzele de rigoare,pentru cele scrise mai sus la adresa organizatorilor prezentului concurs.Tinere,fa-o cat mai repede,ca asa se cade si-i normal,ca vei ramane cu reputatie negativa in continuare.Daca iti ceri scuze organizatorilor pe acest forum,ai de la mine un LIKE.