georgecalcaianu
boboc
As vrea sa stiu cand va fi primul turneu B in București
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
georgecalcaianu a spus:As vrea sa stiu cand va fi primul turneu B in București
filo a spus:Ei na de parca ar fi asa de greu sa faceti un turneu B si de parca v-ar restrictiona cineva.......mai lasa-ma mai Dan2 cu ironii din astea ca nu sunt aici sa-ti inghit dumitale chestii din astea.
Ce frumos spus! Multumesc Domnule pentru vorbele Dumneavoastra.Mihai-Gabriel a spus:Dragii mei, îmi permit sa va reamintesc ca, vorba poetului - "ironia e masca nefericirii" - iar noi ... cei care ?n?iruim cuvinte în această buca?ic? de ciberpa?iu, iubitori necondi?iona?i ?i iremediabili ai sportului cu mingea de celuloid facem ce facem tocmai pt a mai sc?pa de partea noastr? de nefericire din lume...S? nu l?s?m orgoliile să strice frumuse?ea implic?rii gratuite în tot ce s-a cl?dit pân? acum. Propun să începem asta prin a privi, cu to?ii, partea cea plin? a paharului...
Ce zice?i ?
VISCO a spus:Ce frumos spus! Multumesc Domnule pentru vorbele Dumneavoastra.Mihai-Gabriel a spus:Dragii mei, îmi permit sa va reamintesc ca, vorba poetului - "ironia e masca nefericirii" - iar noi ... cei care ?n?iruim cuvinte în această buca?ic? de ciberpa?iu, iubitori necondi?iona?i ?i iremediabili ai sportului cu mingea de celuloid facem ce facem tocmai pt a mai sc?pa de partea noastr? de nefericire din lume...S? nu l?s?m orgoliile să strice frumuse?ea implic?rii gratuite în tot ce s-a cl?dit pân? acum. Propun să începem asta prin a privi, cu to?ii, partea cea plin? a paharului...
Ce zice?i ?
Se pare ca cel care a intemeiat acest circuit si cel care a intocmit regulamentul AMATouR nu stie regul importante din circuit. Pentru a nu mai aduce acuze "gresite", voi cita din regulamentul Amatour, cel pus chiar de filo pe forum:filo a spus:ca sa nu mai vorbim de faptul ca in momentul turneului final erai cat se poate de legitimat si toata tevatura facuta de taica-tu cu onoarea si calificarile si alte tevaturi de pe la turnee din tara facute tot de taca-tu au fost ca sa te avatajeze, deci nu vorbi cand esti cu musca pe caciula.
filo a spus:Obs. -un jucator amator care in cursul anului trece la nivelul de avansat isi pastreaza drepturile de amator pana la incheierea circuitului.
filo a spus:Nu stiu cum sunt altii dar cand primesc o palma pe obrazul drept eu ii intorc capul...............in gura.VISCO a spus:Ce frumos spus! Multumesc Domnule pentru vorbele Dumneavoastra.Mihai-Gabriel a spus:Dragii mei, îmi permit sa va reamintesc ca, vorba poetului - "ironia e masca nefericirii" - iar noi ... cei care ?n?iruim cuvinte în această buca?ic? de ciberpa?iu, iubitori necondi?iona?i ?i iremediabili ai sportului cu mingea de celuloid facem ce facem tocmai pt a mai sc?pa de partea noastr? de nefericire din lume...S? nu l?s?m orgoliile să strice frumuse?ea implic?rii gratuite în tot ce s-a cl?dit pân? acum. Propun să începem asta prin a privi, cu to?ii, partea cea plin? a paharului...
Ce zice?i ?
filo a spus:Pentru Bebe. Eu nu am comentat faptul ca nu aveai dreptul sa joci ci faptul ca l-ai contestat pe Horvath (care te-a batut de altfel) desi nu e legitimat............
Oricum daca AMATouR-ul nu te mai intereseaza te rog sa nu mai scrii pe sectiunea AMATouR-ului.