AmaTur: Turneu B Turneu B - Ludus-Mureș - 12 ian 2013

Rugam organizatorii si participantii sa dea mai multe amanunte despre desfasurarea turneului, precum si date concrete, nu generalitati.

Toti cei care si-au exprimat parerea despre desfasurarea turneului, au dreptate
In topicul de anunt al turneului, a fost prezentat ca turneu in cadrul Amaturului, dar nu s-a respectat sistemul de joc din Amatur. Ni s-a prezentat la fata locului un alt sistem de desfasurare al turneului, din care nu a inteles nimeni, nimic. Apoi, pe parcursul desfasurarii turneului, nu a fost respectat nici acest sistem de joc, creindu-se o adevarata brambureala.
In sala a fost frig dar, in compensare, am avut soare pe mese si in ochi.
Copiii alergau printre mese nestingheriti de nimeni si de nimic. In schimb, la grupurile sanitare era o mizerie incintatoare.
Ca sa nu mai lungim vorba, dupa parerea mea, turneul nu a corespuns cerintelor Amatur si ca atare, nu ar trebui punctat in clasament.

Concursul nu a respectat regulile amaturului de baza : Grupele nu au fost intocmite dupa clasament ci dupa ordinea inscrierilor Eliminatoriul a fost doar tragere la sorti nimic dupa clasament .
Noroc ca mi-am dat seama repede de ce se va intampla la amatori si am apucat sa ma inscriu la Open unde am avut toate meciurile tari si am chiar reusit sa castig un meci .
Cel mai hazliu lucru a fost ca la inceputul concursului organizatorul a spus ca acest concurs nu v-a respecta regulile amaturului .
La inceput cand mesele au fost aranjate prost era o parte a mesei unde nu vedeai nimic
La amatori a jucat un baiat din Ludus pe numele lui Fodor Adrian a carui valoare este de Open si chiar imi aduc aminte ca la Memorialul Dan Leorda a jucat la Open
La Open au jucat frati Anca care joaca in A dar mie mi-a facut o mare placere jucand cu ei , chiar daca am luat o bataie crunta
Eu cred ca organizatori au vrut sa faca un turneu frumos dar nu au avut cunostintele necesare pentru a organiza un turneu in cadrul Amatur
Din pacate si pentru mine acest turneu a fost o dezamagire.

Ultima editare:
Concursul nu a respectat regulile amaturului de baza : Grupele nu au fost intocmite dupa clasament ci dupa ordinea inscrierilor Eliminatoriul a fost doar tragere la sorti nimic dupa clasament .
Cel mai hazliu lucru a fost ca la inceputul concursului organizatorul a spus ca acest concurs nu v-a respecta regulile amaturului .
Din pacate, pentru mine a fost cel mai trist moment.
Asteptam si alte puncte de vedere, pentru a lua o decizie privind viitorul turneelor Amatur in Ludus.

Premiile in bani au fost la primii 3 nicidecum la 4. Diplome s-au dat doar la locurile 1-3, locurile 4-8 nu au primit nimic...desi in primul post era specificat total diferit:
-dimplome si premii in bani locurile 1-4 la categoriile Amatori si Open.
-diplmome locurilor 5-8 la categoriile Amatori si Open.

Ultima editare:
TURNEU " B " LUDUS - MURES -12 Ian. 2013

TURNEU " B " LUDUS - MURES -12 Ian. 2013

Imi pare rau ca trebuie sa comentez..dar acest TURNEU m.ia lasat un gust amar ...ajugand la concurs ..am intrebat cati suntem inscris la OPEN...nu mi s.a putut raspunde ..a asteptat sa vada cati vom fii , dupaceea s.au bagat concurentii dupa cum au crezut ...noroc cu d-nul RUSU STEFAN ...ii voi fii recunascatoare ptr.gestul care la facut ..cred ca ne apuca ziua de DUMINECA...si nu sant deacord sa se inscrie jucatori si la OPEN SI LA AMATUR ...cred ca ne batem joc de noi ..inteleg ca BANU vorbeste ...dar pacat de drumul pe care.l facem...si eu am tras concluzia TURNEUL s.a organizat ptr. copii...tot respectul meu....parera mea este sa avem si un pic de respect unul de celalat...pacat de efortul pe carel facem fiecare din timpul nostru ...venim ptr.miscare ......imi cer scuze daca am deranjat pe cineva ..multumesc d-nului ( nu stiu cum il cheama ) care nea dus la MASA...a fost o masa foarte buna ...se poate lua un exemplu ...SPER CA ACEST TURNEU SA SE PUNCTEZE DUPA TOATE PROBLEMELE CARE AU FOST ...TINAND CONT DE EFORTUL FIECARUI CONCURENT..MULTUMESC INCA O DATA PTR. ORGANIZATORI SI SPONSOR...SI PTR. CEI CARE IUBESC SPORTUL ...datorita lor putem participa la TURNEE...

- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -

Amatur Ludus

Amatur Ludus

Vreau eu sa explic din punctul meu de vedere cum a fost acest turneu (fiasco):
1. Nimeni nu s-a inscris conform regulilor Amatur
2. Trecand peste asta, am vazut niste copii care au fost promovati de "administrator" sa castige. La Open fratii Anca, la Amatori Fodor, numai ca a venit Alin Muntean din T-veni si a cam tulburat apele. Deci Turneul era dedicat.
3. Din T-veni, poate si din alta parte, au venit jucatori care vroiau sa joace cu alte jocuri, dar din pacate a pus 5 (cinci) copii intr-o grupa de 6, in care era clar favorita jucatoarea de la Ludus.
4. Administrativ:
- sala jalnica - podeaua rupta
- soarele in fata, in oricare parte jucai
- toaleta turceasca, cine avea curajul
- dusuri - cam avem pretentii
Noi am mers din Târnaveni si am ajuns la 9 fara 10 la sala si nimeni nu ne-a intrebat de masa, noroc ca am fost prevazatori si am avut sandwichuri. In rest. sper ca urmatorul turneu sa nu fie numai asa, de vazul lumii, sa fie pe bune.

catre d-l sciurca: Sunt perfect de acord cu dvs. La o saptamana de la desfasurarea turneului nu s-a afisat niciun clasament...in schimb banii si regulile de desfasurare au fost incasate si modificate. Sigur...noi am fost de acord cu schimbarea regulilor dar nu pot fi de acord cu neafisarea clasamentului. Poate luam toti atitudine!

In urma repetatelor sesizari ale participantilor la turneul B de la Ludus, din data de 12 ianuarie 2013, am verificat modul de organizare, desfasurarea si finalizarea turneului organizat de d-l Carpaci Alexandru.
Am constatat ca:
- turneul a fost anuntat in sala ca turneu in afara circuitului Amatur;
- Schema de joc, impartirea jucatorilor in grupe au fost la intamplare, fara a urmari pozitiile jucatorilor din clasamentul Amatur;
- Coordonarea jucatorilor in timpul turneului a fost inexistenta, motiv pentru care participanti la turneu s-au oferit sa intervina pentru ca turneul sa se incheie, totusi.
- La fiecare din cele doua categorii au participat cel putin doi jucatori care nu aveau drept de joc la acea categorie: Octavian Anca, Vladimir Anca la OPEN, Alin Muntean si Adrian Fodor lla Amatori;
- Nici clasamentul si nici alte mesaje cu eventuale explicatii nu au fost oferite participantilor.
Luand in considerare aceste mari deficiente, membrii Consiliului Director au hotarat ca turneul sa nu fie omologat, iar un viitor turneu Amatur in Ludus se va desfasura numai
in colaborare directa cu un coordonator Amatur.
Comitetul Director al Amatur

Am sa imi permit sa va contrazic deoarece am fost acolo la Ludus la turneu: turneul nu a fost anuntat in sala ca fiind in afara circuitului Amatur.
D-l Carpaci a incasat banii de la participanti la intrarea in sala iar cand s-a vazut cu banii in buzunar a anuntat ca nu va fi respectat regulamentul Amatur iar noi toti am fost de acord!
Dar, de acolo si pana la a petrece o zi intreaga pe drumuri si a cheltui bani doar ca d-l Carpaci sa ii bage in buzunar este cale lunga.
Va rog sa cititi postul nr.3 al acestui topic in care se declara ca acest turneu face parte din Amatur!
In urma repetatelor sesizari ale participantilor la turneul B de la Ludus, din data de 12 ianuarie 2013, am verificat modul de organizare, desfasurarea si finalizarea turneului organizat de d-l Carpaci Alexandru.
Am constatat ca:
- turneul a fost anuntat in sala ca turneu in afara circuitului Amatur;
- Schema de joc, impartirea jucatorilor in grupe au fost la intamplare, fara a urmari pozitiile jucatorilor din clasamentul Amatur;
- Coordonarea jucatorilor in timpul turneului a fost inexistenta, motiv pentru care participanti la turneu s-au oferit sa intervina pentru ca turneul sa se incheie, totusi.
- La fiecare din cele doua categorii au participat cel putin doi jucatori care nu aveau drept de joc la acea categorie: Octavian Anca, Vladimir Anca la OPEN, Alin Muntean si Adrian Fodor lla Amatori;
- Nici clasamentul si nici alte mesaje cu eventuale explicatii nu au fost oferite participantilor.
Luand in considerare aceste mari deficiente, membrii Consiliului Director au hotarat ca turneul sa nu fie omologat, iar un viitor turneu Amatur in Ludus se va desfasura numai
in colaborare directa cu un coordonator Amatur.
Comitetul Director al Amatur

Am sa imi permit sa va contrazic deoarece am fost acolo la Ludus la turneu: turneul nu a fost anuntat in sala ca fiind in afara circuitului Amatur.
D-l Carpaci a incasat banii de la participanti la intrarea in sala iar cand s-a vazut cu banii in buzunar a anuntat ca nu va fi respectat regulamentul Amatur iar noi toti am fost de acord!
Dar, de acolo si pana la a petrece o zi intreaga pe drumuri si a cheltui bani doar ca d-l Carpaci sa ii bage in buzunar este cale lunga.
Va rog sa cititi postul nr.3 al acestui topic in care se declara ca acest turneu face parte din Amatur!

Dl Carpaci a organizat acest turneu total diferit de regulile amatourului dar nu neaparat pt a baga banii dv in buzunar sau banii mei ci a organizat asa cum a putut si el din nestiinta de cauza si lipsa de experienta. Oricum indiferent de ce turneu ar fi fost tot ar fi costat bani, ca ar fi fost in cadrul amatourului ca nu! Omului ii place mult tenisul si probabil ca nu se gandeste prea mult la puncte sau alte chestii la care aspira unii ci probabil s-a gandit doar la placerea jocului de tenis de masă cand si- a propus organizarea acestui turneu nicidecum la buzunar sau alte lucruri!

Sincer ma lasa rece scuza dvs. Si mie imi place la fel de mult tenisul de masa dar pentru asta nu fac 120 km si pierd o zi intreaga doar de amorul artei.
Dl Carpaci a organizat acest turneu total diferit de regulile amatourului dar nu neaparat pt a baga banii dv in buzunar sau banii mei ci a organizat asa cum a putut si el din nestiinta de cauza si lipsa de experienta. Oricum indiferent de ce turneu ar fi fost tot ar fi costat bani, ca ar fi fost in cadrul amatourului ca nu! Omului ii place mult tenisul si probabil ca nu se gandeste prea mult la puncte sau alte chestii la care aspira unii ci probabil s-a gandit doar la placerea jocului de tenis de masă cand si- a propus organizarea acestui turneu nicidecum la buzunar sau alte lucruri!

Back
Sus