Multumesc la toti cei care au venit la turneu ! O sa vin si eu la randul meu la turnee organizate in orasele lor .
Personal nu ma asteptam sa vina atati jucatori buni la Marasesti , cred ca turneul a decurs bine , niciodata nu sunt toti multumiti , dar cred ca 95 % au fost multumiti, mai ales cei care au ramas pana la final desi nu mai erau calificati !
Felicitari domnului Govoreanu care a venit de la 300 km , a fost pe departe cel mai bun jucator din turneu , felicitari si celorlalti 3 baietii : Corcoz Costin , Capusa Bogdan si Tiganisteanu Adrian , toti s-au ridicat la nivelul asteptarilor mai ales Costi

care m-a ajutat foarte mult pe intreaga durata turneului si Iordache Adrian de la Adjud !
O sa revin cu clasament +(copii), poze , filmari .
In timpul turneului am fost si putin dezamagit pentru ca nu am putut strange prea multi din Marasesti.
Una peste alta eu cred ca a fost un turneu B bun . Sper sa mai organizez si altele in viitorul apropiat.
Cel mai mare ajutor a fost din partea domnului Mihalcea Catalin ( organizator ) sincer daca nu era el nu cred ca puteam face acest turneu singur ! Dansu s-a ocupat de turneul copiilor , a adus cupe , medalii , diplome (pentru toata lumea ) , sunt foarte multe lucruri care ii se datoreaza lui Catalin Mihalcea .
O sa revin cu clasament , poze, filmari etc .