AmaTur: Turneu A "Turneu dedicat Zilei Orașului BĂLȚI", Ediția a V-a, sâmbătă 24.05.2025 – duminică 25.05.2025, Municipiul Bălți, Str.​​​​​​​​ Victoriei 94 A, Rep. Mol

Nu a fost impusa nici o taxa. Daca cineva a dorit sa doneze orice suma pentru suportul copiilor, a facut-o. Cine nu a dorit, la fel, n-a facut-o.
Daca ati participat si ati platit ceva fara sa stiti ca nu aveati nici o obligatie (cum era si anunt) va pot trimite contravaloarea pe un card sau la Piatra Neamt daca veniti la concurs.

Nu știu duminică, când ați participat dvs., dar sâmbătă la înscriere a fost solicitată o taxă de 60 de lei.​

Pentru mine nu a fost nimic nefiresc pentru că, deși nu era menționată în descrierea turneului, evident că anticipam să existe o taxă de participare, la fel ca la celelalte turnee AmaTur.

Dar foarte probabil că pentru jucători mai noi și mai puțin familiarizați cu modul de desfășurare a turneelor această solicitare a venit ca o surpriză.

Pentru evitarea unor astfel de ambiguități, este mai bine ca anunțul turneului să fie cât mai clar și explicit.

Nu știu duminică, când ați participat dvs., dar sâmbătă la înscriere a fost solicitată o taxă de 60 de lei.​

Pentru mine nu a fost nimic nefiresc pentru că, deși nu era menționată în descrierea turneului, evident că anticipam să existe o taxă de participare, la fel ca la celelalte turnee AmaTur.

Dar foarte probabil că pentru jucători mai noi și mai puțin familiarizați cu modul de desfășurare a turneelor această solicitare a venit ca o surpriză.

Pentru evitarea unor astfel de ambiguități, este mai bine ca anunțul turneului să fie cât mai clar și explicit.

Din discutiile mele cu organizatorul a reiesit clar ca nu se va percepe vreo taxa, urma ca la semnarea tabelului "apt pentru joc" sa vi se aduca la cunostinta ca numai daca doriti puteti dona o suma oarecare (sau contravaloarea unui concurs de la noi), sume ce-ar ajuta activitatea de-acolo.
Cativa dintre jucatori stiau de acest lucru, am vorbit cu ei la telefon in momentul in care s-au inscris (cei interesati cu adevarat m-au sunat), banuiesc ca s-a interpretat ca ar fi stiut toata lumea, de-aici si aceasta confuzie. Data viitoare voi fi mai explicit, chiar si aceasta discutie este benefica.
Succes tuturor in continuare !

Din discutiile mele cu organizatorul a reiesit clar ca nu se va percepe vreo taxa, urma ca la semnarea tabelului "apt pentru joc" sa vi se aduca la cunostinta ca numai daca doriti puteti dona o suma oarecare (sau contravaloarea unui concurs de la noi), sume ce-ar ajuta activitatea de-acolo.
Cativa dintre jucatori stiau de acest lucru, am vorbit cu ei la telefon in momentul in care s-au inscris (cei interesati cu adevarat m-au sunat), banuiesc ca s-a interpretat ca ar fi stiut toata lumea, de-aici si aceasta confuzie. Data viitoare voi fi mai explicit, chiar si aceasta discutie este benefica.
Succes tuturor in continuare !

Nu știu cine este jucătorul care a sesizat această situație, dar văd că are doar patru postări pe forum, așadar un începător.

M-aș aștepta ca atitudinea noastră, a celor cu mai multă vechime, și în special a organizatorilor, față de jucătorii noi să fie de altă natură, astfel încât să încurajăm dezvoltarea circuitului. Nici să-i ironizăm, nici să le imputăm dacă aduc în atenție o situație, pentru ei neașteptată, cu care s-au confruntat. Și, mai ales, nici să le transmitem că trebuie să sune la organizator pentru a confirma veridicitatea informațiilor din anunțul oficial al turneului. M-aș aștepta, în schimb, să li se explice situația cu atenție și răbdare și dacă au existat erori de orice fel, inclusiv de comunicare, să fie asumate.

Salutare prieteni,
După ore obositoare pe drumul de întoarcere, cu o escală la Isaccea pentru turneul de duminică, și apoi fuga la muncă, in sfârșit am timpul necesar pentru a mulțumi organizatorilor pentru efortul depus în vederea realizării unui turneu reușit din nou.
Au fost meciuri disputate în limitele sportivității, in care am avut plăcerea de a juca cu adversari puternici.
Gazdele noastre au fost foarte primitoare, că de obicei, reușind să ne acomodeze și să ne ofere condițiile ideale pentru un turneu de anvergură internațională. Desigur că la această ediție au participat mai puțini jucători, însă parte din dânșii de o certă valoare, elevii academiei din Bălți fiind de mare viitor.
Va mulțumim tuturor, gazde și participanți pentru momentele minunate petrecute împreună.
Migo Caranfilian și Stoicescu Gheorghe promit că vor reveni cu drag de fiecare dată.
Despre restul.... popcorn, popcorn,😜

Nu a fost impusa nici o taxa. Daca cineva a dorit sa doneze orice suma pentru suportul copiilor, a facut-o. Cine nu a dorit, la fel, n-a facut-o.
Daca ati participat si ati platit ceva fara sa stiti ca nu aveati nici o obligatie (cum era si anunt) va pot trimite contravaloarea pe un card sau la Piatra Neamt daca veniti la concurs.

Am venit un grup de 5 persoane de la Iasi. Ni s-a comunicat la toti in parte ca taxa e obligatorie la momentul semnarii tabelului 60RON sau 250MDL. Desi am mentionat ca nu a fost specificat in descrierea turneului, taxa a ramas obligatorie.
Nu vreau sa cred ca a fost vorba de o discriminare, chiar daca am observat ca doar jucatorii din Romania au tot plecat cu bani la masa unde se semna tabelul.

Nu am avut o problema cu taxa de 60 RON ci mai mult cu situatia in care am fost pusi.

Back
Sus