Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Habar n-am, nu cred totusi...pot participa orice jucatori, inclusiv cei din superliga, care de obicei si castigaDado.daniel a spus:turneul face parte din Amatur? Adica se acorda puncte?
Va asteptam cu placereDado.daniel a spus:PAI NUI BAI, VENIM SI NOI SA-I BATEM PE CEI DIN SUPERLIGA! :lol:
DIN SLOBOZIA:
NITU VICTOR
DAN ALEXANDRU
RASNOVEANU DANIEL
SI LISTA SE VA COMPLETA MAINE
Salut Lica,lica a spus:Salutare!am inteles ca sunt destul de bune aceste turnee de la Voluntari(daca vin si baieti de superliga),insa am si eu o intrebare Eugene daca nu te deranjez...am inteles de pe aceste postari ca aveti un coleg foarte talentat,un adevarat Prean al viitorului (Chiru) se numeste,crezi ca o sa poata onora acest tuirneu?!?sunt tare curios sa-l vad......am auzit numai lucruri dragute de el,inclusiv ca este si un viitor antrenor f.bun.Ma gindesc si cu nostalgie la saracul Fodoran ca o sa ramina fara servici dar,ce sa faci,asta-i viata,valorile se cern....... :lol: :lol: :lol:![]()