AmaTur: Turneu B turneu B București 26 / 01 / '08

Re: cosapewe

Alex.C a spus:
ce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.
Cat despre traista, ghinionul lui e ca apare legitimat la profesionisti. Dar crede-ma ca nu e nici pe departe vreun profesionist ( oricum as fi curios sa stiu ce intelegi tu prin jucator profesionist). E si el trecut acolo de forma. Sa zicem ca aici ai dreptate si ca nu ar fi avut voie sa participe.
Cat despre baiatul cu care a venit vasile , e un amator care se antreneaza, probabil pt a ajunge si el in randul celor profesionisti. Insa pana atunci, e tot amator.
Si tre sa mai intelegi ceva...a fi jucator in onoare sau calificari nu inseamna a fi jucator profesionist. Sunt 2 divizii de amatori ( unii dintre ei fosti jucatori ) care din pasiune inca mai practica acest sport intr-un mod organizat. In regulamentul amatour e specificat ca audrept de participare la turnee.

amatorii nu se antreneaza la progresu

amatorii

amatorii

amatorii se antreneaza pe unde apuca si in ce sali gasesc... se pot antrena si langa(si cu) profesionisti, daca au acces, relatii, bani...si daca vor sa invete mai multe... am fost doar la un concurs de amatori si am vazut cativa care erau la nivel de divizie si nu ca ar fi jucat la profesionism ci doar ca se antreneaza constant...eu asa cred

...vrei perfomanta ...tre antrenament..

Re: amatorii

Re: amatorii

Marian023 a spus:
amatorii se antreneaza pe unde apuca si ce sali gasesc... se pot antrena si langa(si cu) profesionisti, daca au acces, relatii, bani...si daca vor sa invete mai multe...

ha,ha

Alex.C a spus:
ce-am facut in ultimii 5 ani...am castigat pro-tourul chinez... 3-0 in finala cu Ma Lin si am iesit campion la dublu la Amatour Reghin alaturi de colegul meu din superliga Bogdan Trifu.

Ce noroc pe capul vostru ( 1-2 la set-uri, 8-10 ) si intoarce-ti finala. La anul nu o sa se mai repete. 😉

marius

marius

hahaha da ma ...ce tare....frumos meci oricum...asta e strategia noastra ma la dublu...dam sperantze dupa care zdrobim :p . Sincer nu cred ca la anu mai vin PANA la Reghin. Dar putem sa ne intalnim sa jucam asa amical...eventual o miza ceva :)

....

....

cand puteti ...intr-un weekend va asteptam in bucuresti...sa ne duelam :twisted:

Ce noroc pe capul vostru ( 1-2 la set-uri, 8-10 ) si intoarce-ti finala. La anul nu o sa se mai repete. 😉[/quote]

... la anu' nu stiu, da' anu' asta..... tot la noi vine CUPA.... :D

Re: marius

Alex.C a spus:
hahaha da ma ...ce tare....frumos meci oricum...asta e strategia noastra ma la dublu...dam sperantze dupa care zdrobim :p . Sincer nu cred ca la anu mai vin PANA la Reghin. Dar putem sa ne intalnim sa jucam asa amical...eventual o miza ceva :)

sponsorizez eu meciul,miza o lama ORBIT

cosapewe a spus:
Alex.C a spus:
sponsorizez eu meciul,miza o lama ORBIT

cnock cnock

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus