Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEUL SPERANTELOR ed I-a , Mogoșești-Siret, jud. Iași - sambata 11 noiembrie 2023
Jocurile la sectiunile E si Av au inceput la ora fixata
La Hobby am avut vreo 7 jucatori (inclusiv dl Primar) care s au inscris la sala..rezultand o intarziere de vreo juma de ora
Felicitări organizatorilor și tuturor participanților a fost un turneu frumos, colegi de la Clubul Kamarad mulțumesc pt tot, să ne vedem sănătoși la masa de joc!!!
Fac de ceva vreme concursuri in Amatur dar la Mogosesti am avut parte de o premiera:.Cele trei sectiuni ce au jucat dimineata au terminat concursul practic simultan (la diferenta de max 10 min )..Prin urmare si premierea lor a fost facut la comun
Salutare tururor, multumesc organizatoriolr acestui turneu pentru conditii si implicare. Sa o tineti tot asa. Felicitari!
Felicitari celor de pe podium de la toate categoriile in special Iesenilor !!! Cinste invinsilor!
Dle Cozma, scorul dintre Luntraru Andrei si Ciortescu Cristi a fost de 3-2 .....nu 3-0.
A fost scris si pe tabloul afisat pe perete si din cate stiu v-a fost comunicat si de catre dl Andrei dupa meci.
Va rog sa corectati, sa se restabileasca adevarul istoric!
Multumesc