un sfat va rog:D

Traian92

active member
junior
Scor reacție
40
Vârstă
32
Locație
Brașov
un lemn bun care sa se potriveasca la fetele acuda s3...pretul sa fie pana in 200 de lei:D

Ia legatura cu userul Levi. Face lemne la comanda si sunt sigur ca te va ajuta.

buna.. Am de vanzare un lemn bun pentru dumneavoastra care se potriveste cu fetele Acuda S 3 . Lemnul este Donic Waldner Persson Of si il vand la pretul de 125 RON . Cu stima ...
---------- Post added 08.04.2012 at 12:31 ----------
Cu transport inclus...
---------- Post added 08.04.2012 at 12:37 ----------
In caz ca va intereseaza am sa va arat poze cu lemnul , care este intr-o stare foarte buna .

pana nu mai apar si alte oferte, zi-ne despre stilul tau de joc : ofensiv, defensiv, semi, aproape de masa, distanta medie, mare, esti jucator ce se bazeaza foarte mult pe topspin etc. vrei un lemn cu mai multa sau mai putina vibratie ? dar elasticitate ?
iti recomand sa impartasesti cu noi experienta ta in tenis de masă, pentru a putea primi cea mai buna recomandare din partea comunitatii !
nu de alta , dar exista ofertanti, si ofertele lor sunt foarte bune, insa nu stiu cat de bine ti se potrivesc.

varianta simpla , este sa discuti cu Dl. Levi sau Alejandro care fac lemne la comanda. sunt extraordinari !
alta varianta, este sa-ti iei un lemn de brand. daca ti-ai luat S3 ( ce tip e S3ul ? max , 2 mm , 1.8 mm ? ) ia-ti un lemn tot Donic, recomandarea mea fiind seria Burn .
daca esti un jucator mediu, ce joaca cu un Donic Burn All+ , ce i l-am recomandat, si e foarte multumit. http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?8489-caut-un-lemn-all-off-ce-recomandati

S3 sunt fete soft , putin mai lente, prin urmare ...ca sa balansati putin acest lucru va trebui sa aveti un lemn putin mai rapid(Off,Off-) . Asta daca nu sunteti axat pe DEFENSE sau sunteti chiar la inceput (lemn All, All+). Tot pe acelasi lemn (gen Off, off-) ulterior , in urma progresului, puteti monta fete tot mai rapide (de ex :S2, S1...) ..priviti lucrurile in perspectiva :D . O zi buna

Postul este de acum 6 luni, cred ca si-a gasit un lemn....pana acum! ;)

tibhar stratus power wood.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus