Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

Re: Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

Bine ai venit !
Nu , este tot o paleta " hobby" dar ceva mai buna , nu se apropie de calitatea uneia profesionala , asa cum au majoritatea de pe acest forum , o sa fi uimit dar sint utilizatori care au aproape zeci de palete din cele mai bune.
Urmareste discutiile ca sint multi in aceeasi situatie , care doresc sa-si faca o "arma" cit mai buna si au primit mesaje de la cei care stiu mai multe din domeniu , astfel incit sa-ti formezi o parere propie despre primul lucru care iti trebuie cind te apuci mai serios de tenis .
Succes !

Ok. Am inteles. Ideea e ca nu stiu exact cam care e tehnica cu palete pe care trebuie sa lipesc eu fetele. Fiind mai nou in domeniu nu am asa multe cunostine (si de ce sa nu recunosc nici prea mult timp ca sa rasfoiesc tot forumul din scoarta in scoarta) asa ca ma las la mana voastra.
Bugetul meu este undeva pana la 150 ron intrucat ma gandesc la ceva amator, fara competitii, doar pentru placere.
Cam ce recomandari ar fi pentru o paleta (sau lemn si fete) in bugetul asta?
Va multumesc.

eu mi-am cumparat schlager gold acum vreo mm sa spun 4 luni
de atunci n-am rezistat si mi-am luat paleta profi pana la urma si am ramas cu schlagerul gold
ideea e ca e o paleta dintre cele mai bune la hobby dar nu se compara cu una profi
daca ai vrea lemn recomand cu caldura LKT instinct ( sau instinct+ ) e lemnul perfect pentru un incepator

Sabin, de unde putem achizitiona si noi acest lemn? Mi-a mai fost recomandat si de altii (Visco, valigti) si am ajuns la concluzia ca de el am nevoie.

Depinde cum si cat joci, de exemplu mie imi este destul de greu sa ma acomodez cu Andro CF TITANIUM ALL + sau cu Butterfly Primorac OFF- , imi plac amandoua dar gresesc mai mult ca inainte, dar incep sa invat paleta(joc cu Andro CF TITANIUM ALL +)
LKT instinct cred ca este o alegere buna mai ales ca costa f putin, pui 2 fete si ai paleta pana in 1,5 mil
Sau cumperi o paleta de aici
Iti recomand ceva spre DEF pentru ca spre OFF deja este mai greu de controlat

eu nu sunt un jucator prea experimentat dar pot spune ca pentru mine acomodarea cu andro cf ALL+ a fost extrem de usoara si ca mi-a ascuns destul de multe greseli.Il consider un lemn foarte bun pentru inceput si control, spre deosebire de XIOM OFF+ carbon care imi arata mereu cand gresesc lovitura.

vezi ca eu de la valigti l-am luat cu 55 ron
la pretul asta nu gasesti ceva mai bun garantat

Am vorbit cu valigti, dar nu are deocamdata LKT. Mi-a recomandat Tibhar Smash si fete Butterfly Sriver FX. Ce parere aveti?

cel putin ca fete sunt bune pt orice incepator
lemnul... nu stiu n-am dat cu el

Fetele sunt chiar prea mult pt un incepator, dar merg. Mai ales in 1.9:D

VISCO a spus:
Fetele sunt chiar prea mult pt un incepator, dar merg. Mai ales in 1.9:D
VISCO explica-mi si mie te rog care este diferenta intre grosimi la fete

Fetele sunt compuse din topsheet (partea cu pipsuri care are culoarea rosie sau neagra) si burete.
Generic vorbind, de obicei fetele se fac in mai multe variante de grosime a buretelui. Exceptand cazurile extreme cum ar fi fetele "antipower" cu bureti speciali sau Ierburile OX fara burete, regula ar fi cam asa: cu cat buretii sunt mai subtiri cu atat controlul obtinut in joc este mai mare iar viteza si spinul mai mici. De fapt asta este o regula generala aplicabila in general in tenisul de masa.
CU CAT VITEZA SI EFECTUL SUNT MAI MARI CU ATAT CONTROLUL ESTE MAI MIC :!:
Suna logic nu-i asa?

da destul de logic.e o exprimare cat se poate de succinta si usor de tinut minte pt toti :D

NU raspunde nimeni la ce am scris mai sus?
Cu ce curat lemnul si fetele? pentru ca au fost lipite probabil cu lipici pe baza de apa si a ramas ca un muci lipicios, indiferent cat mam chinuit, fetele cu ce le curat?

Back
Sus