ÎNCHIS Vand bty innerforce zlc + lemn Stiga Clipper cc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

senior
Scor reacție
55
Vârstă
40
Locație
București
Setup format din lemn Butterfly Innerfoce ZLC in stare f buna, neatins, + fete Donic Acuda S3 jucate 15 minute. Paleta este ca si noua, este f echilibrata si are un control ridicat. Pretul este de 800 ron intreaga paleta !

-lemn Stiga Clipper CC , maner fl , lemnul are cativa ani dar e in stare perfecta(nu este atins , zgariat, lovit ). Are un super feeling si un control exceptional desi este un lemn destul de rapid. Lemnul a fost folosit ca si lemn de rezerva de catre un jucator din liga a 2-a din Germania. Pret 350 ron

Pt cine e interesat trimit si poze.

Ultima editare:
Are maner fl innerforce-ul ..am lipit pe el fetele acuda s3 ..o sa pun maine niste poze ...e ca nou

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

actualizare

Lemn Nittaku Violin vandut

Disponibil setup format din lemn Bty innerforce ZLC + fete Donic Acuda S3 - pret 800 ron. Paleta este noua doar probata cateva minute!

Actualizare

Adaug la vanzare un lemn Stiga Clipper CC , maner fl , lemnul are cativa ani dar e in stare perfecta(nu este atins , zgariat, lovit ). Are un super feeling si un control exceptional desi este un lemn destul de rapid. Lemnul a fost folosit ca si lemn de rezerva de catre un jucator din liga a 2-a din Germania. Pret 350 ron

Setup Bty innerforce ZLC + fete Donic Acuda S3 - pret 800 ron. Paleta este noua doar probata cateva minute!

Un schimb cu innerforce zlf +fete tenergy 05 nu te intereseaza?

Mersi pt oferta dar nu ma intereseaza !

- - - Actualizat - - -

actualizare

valabil - Setup Innerforce ZLC + fete Acuda S3 - paleta noua doar probata - 800 ron

actualizare pret Stiga Clipper CC - 300 ron

Setup format din lemn Butterfly Innerfoce ZLC in stare f buna, neatins, + fete Donic Acuda S3 jucate 15 minute. Paleta este ca si noua, este f echilibrata si are un control ridicat. Pretul este de 800 ron intreaga paleta !

-lemn Stiga Clipper CC , maner fl , lemnul are cativa ani dar e in stare perfecta(nu este atins , zgariat, lovit ). Are un super feeling si un control exceptional desi este un lemn destul de rapid. Lemnul a fost folosit ca si lemn de rezerva de catre un jucator din liga a 2-a din Germania. Pret 350 ron

Pt cine e interesat trimit si poze.

Va rugam niste poze, in spiritul chiar a cerintei regulamentului.

Salut , nu stiu ca am 2 fete lipite pe el ...dar undeva intre 85 si 90 de grame

Inca o data, cu foarte mult respect, va rog sa respectati regulamentul de vanzare si sa puneti niste poze.
Asta, doar daca vreti si sunteti si foarte amabil si foarte binevoitor si foarte intelegator! Nu de alta, dar vreau sa stiu pe ce as da banii mei.
Ca tot zicem ca folosim, IN COMUN, aceasta platforma de vanzare-cumparare.

Ultima editare:
Inca o data, cu foarte mult respect, va rog sa respectati regulamentul de vanzare si sa puneti niste poze.
Asta, doar daca vreti si sunteti si foarte amabil si foarte binevoitor si foarte intelegator! Nu de alta, dar vreau sa stiu pe ce as da banii mei.
Ca tot zicem ca folosim, IN COMUN, aceasta platforma de vanzare-cumparare.

Alex Ciobanu a avut etapa si nu a putut sa va pozeze lemnele. Am facut eu cateva poze la setupuri, pt. ca lemne goale nu erau decat un REDplusBlack Sensei
Iata pozele

Preturi:
Paleta Innerforce ZLC cu fete Donic Acuda S3 800 lei(nu se vinde fara fețe)
Paleta Clipper 350 lei cu fete 250 lei fara fete
Paleta Primorac Carbon 500 lei(nu se vinde fara fețe)
Lemn RedplusBlack Sensei 300 lei

Ultima editare:
Multumesc, sau mai bine zis, multumim pentru poze, dle Popescu.
Cand ai buna intentie, totul este posibil.

Ultima editare:
Da..mersi George pt poze..eu intr-adevar am fost la etapa si nu am avut timp sa pun poze...

Nu se pune problema de buna intentie...ca nu cred ca a avut cineva rea intentie...sau poate acele persoane care cer poze doar sa nu se plictiseasca..nu ca ar fi chiar interesati sa vada/cumpere ceva...

Presupui gresit si, mai ales, malitios, dle Alex, eu, cel putin, nu am cerut poze pentru ca ma plictisesc (vezi istoricul si calificativele mele de vanzare), ci pentru ca materialele de tenis de masă reprezinta un mic hobby pentru mine si, repet, daca e sa cumpar ceva, mai intai, vreau sa stiu pe ce as da banii. Prin urmare, ce va rugasem (si s-au raliat si altii), era sa respectati regulamentul. ATAT!
In rest, ca erati sau nu la concurs, era treaba dvs. Daca chiar aveati buna intentie si, pe de alta parte, trebuia sa mergeti la etapă, cum tineti sa ne subliniati, trebuia sa amanati postarea anuntului pentru momentul in care aveati timp la dispozitie, iar postarea articolului era in consonanta cu specificul si cerintele regulamentului forumului, la care vad ca apelam cu totii.
Sa nu uitam, indiferent de performantele sportive ale fiecaruia, ca aceasta sectiune se numeste "Forum: Anunțuri Vânzare-Cumpărare", iar noi in cadrul acesteia ne manifestam.
Sanatate sa avem!

Ultima editare:
De acord cu cu dvs ..la partea cu sanatatea!

si acum sa revenim la lucruri serioase domnule Boll...ce materiale vreti sa cumparati de la mine ? ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus