ÎNCHIS Vând Dhs,,Ma Long.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Primul din stânga,,este facut la comandă de Butterfly ,,,,,,

Sent from my iPad using Tapatalk

Totuși, revin obsesiv, VISCARIA DIN POZA de mai sus este de vânzare?
Cu respect!

Sorry, dar cum visez la o VISCARIA, mi-sa părut că lemnul al 5-lea de la stânga la dreapta imaginii este VISCARIA!
O zi bună!

Acela este Power 7....un lemn super,,cu 7 straturi All Wood,,ofensiv!

Sent from my iPhone using Tapatalk

- - - Actualizat - - -

Din ce e facut lemnul BTY la comanda? Ce grosime are?
Si bineinteles, mai e de vanzare?;)

Compoziția precisă nu o stiu...grosimea lamei este de 7,1 mm,,,

S-ar putea sa fie: Limba-Arylate-Limba-Kiri-Limba-Arylate-Limba. Se poate ca miezul sa fie balsa sau ayous, desi nu cred.

Spor la schimb/vanzare!

Acela este Power 7....un lemn super,,cu 7 straturi All Wood,,ofensiv!

- - - Actualizat - - -

Compoziția precisă nu o stiu...grosimea lamei este de 7,1 mm,,,

Butterfly Chinese AL facut la comanda!

Da ,,All ,,dar eu zic ca e spre off,,după mine.

S-ar putea sa fie: Limba-Arylate-Limba-Kiri-Limba-Arylate-Limba. Se poate ca miezul sa fie balsa sau ayous, desi nu cred.

Spor la schimb/vanzare!

Da asa este! Compozitia este: Limba-Arylate-Limba-Kiri-Limba-Arylate-Limba. Are aceeasi compozitie ca si Butterfly Keyshot (6.2 mm grosime) si Butterfly Moonbeam (6.8 mm grosime), primele lemne cu AL fabricate de Butterfly, insa mai gros decat acestea.
Ar trebui sa fie cel putin OFF.
Un lemn foarte interesant. Care este pretul acestuia?

Am vrut sa scriu de Keyshot, mi-a fost frica sa nu ma insel si sa ma dau mare cunoscator ;) Urmand logica bunului simt, sunt gata sa bag mana in foc ca straturile intermediare de limba sunt ceva mai tari decat cele exterioare.

Cu totii vrem aflam pretul. Cred ca intr-un anunt mai vechi era undeva la 600-700 RON.

Pentru cunoscatori se stie pentru cat face Butterfly un lemn la comandă,,si cât timp astepti,,dar întradevăr se observa ce calitate fac,inclusiv finisajul paletei,,
Pretul e 650 ron,,am si certificatul de garantie.

?n ce stare este lemnul Power 7 și ce greutate are ? Cum se comportă în cazul unui stil de joc ofensiv, bazat pe contre și topspin? Menționez că sunt interesat în a-l achiziționa pentru fiica mea, care acum joacă cu un Schlager carbon old tag cu fețe T05, care este neiertător în cazul unor lovituri mai "puțin" tehnice(aruncă mingea dincolo de masă). Power 7 cu aceleași fețe T05, poate fi o paletă mai controlabilă în lovituri?
Care este prețul de vânzare?
Mulțumesc!

?n ce stare este lemnul Power 7 și ce greutate are ? Cum se comportă în cazul unui stil de joc ofensiv, bazat pe contre și topspin? Menționez că sunt interesat în a-l achiziționa pentru fiica mea, care acum joacă cu un Schlager carbon old tag cu fețe T05, care este neiertător în cazul unor lovituri mai "puțin" tehnice(aruncă mingea dincolo de masă). Power 7 cu aceleași fețe T05, poate fi o paletă mai controlabilă în lovituri?
Care este prețul de vânzare?
Mulțumesc!
Power 7..este un lemn ..mult mai controlabil,,decât Schlager ,,este si foarte apreciat,pt ..Control!!dar are si un plus de spin ,,din lemn!se poate vedea din Rewiuri!al meu este nou...adică vechi,,dar nejucat!!
Pret,,550 nenegociabil!'

- - - Actualizat - - -

Garanția,,pt ,,Butterfly ,la comandă!!!

Fețe,,
82dd4201485e793ac7e998852c7d6cf3.jpg
13b606d95714a9959700b507ff1b609f.jpg

La schimb,,pt Carbonado !,4,5,6 buc!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus