ÎNCHIS Vand Donic Alligator Anti, Donic Slice 40 si cateva ierburi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

tudorprecup

senior
Scor reacție
6
Vârstă
58
Locație
Cluj-Napoca
Donic Slice 40, 1.5 mm, rosu, foarte putin folosit, taiat la aprox 156 * 14 - 100 lei - REDUS la 80 lei

Giant Dragon Meteorite 0X negru aproape nou (taiat pe lemn Levi cu suprafata medie - aprox 156 * 145) - 45 lei

Giant Dragon Dragon's Talon 0X negru folosit putin, fara peri rupti - 30 lei

Donic Alligator Anti rosu, cu burete de 1.5 mm - fata e noua, taiata mare, dar cu o ciupitura mica la burete (a incercat un prieten ce-a testat-o sa dea jos lipiciul) -80 lei - REDUS la 65 lei

Toate materialele, sunt taiate aproximativ la dimensiunea de 156 * 145 mm.

Nu vand cate o bucata, preturile fiind foarte mici. Valoarea minima a unui transport trebuie sa fie de 80 lei.
Cost transport - suportat de cumparator: max 5 RON (prin posta romana).

Ultima editare:
Da-mi un bip la nr 0743070465

Da-mi un bip la nr 0743070465

Vand 3 lemne Levi. Doua sunt in zona All la All+, al treilea All-. Toate sunt aproape noi si in stare perfecta.
Pretul:70 lei bucata + 5 lei transportul prin posta romana.

Lemn Giant Dragon Oversize Defence nou. Suprafata nu e perfect orizontala, deci va sfatuiesc sa-l comandati doar daca stiti cum sa-l reparati. Pret: 50 de lei + transport

Pot face si palete la comanda.

Variante:
1. Oricare lemn + 2 fete Galaxy Mercury II aproape noi, cu burete mediu de 2 mm. Pret: 130 lei + transport
2. Oricare lemn + fete Galaxy Mercury II si Joola Maxx 450 (destul de uzata si ceva mai mica decat lemnul. Pret: 140 lei + transport
3. Oricare lemn + 1 fata Galaxy Mercury II rosie + iarba OX Giant Dragon Dragon's Talon - 140 lei + transport

Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze prin email (tud_pre@yahoo.com). Pe forum intru rar.

Daca tot nu stai pe forum si nu raspunzi nici la mesaje puteai macar sa -ti dai numarul de telefon.

Ti-am raspuns ieri. Nu stiu de ce nu l-ai primit.

- - - Actualizat - - -

E cat se poate de nou si arata exact ca si cel de aici:
http://s270.photobucket.com/user/haggisv/media/ff36aec85fc939d21c70fcb989167d15image578x550.jpg.html

Nu-ti poti da seama din pozele facute de mine cat e de curbata suprafata. Dupa mine e micutza curbura (1 mm); tu stii cel mai bine daca se poate face ceva cu el.
Daca vrei poze scrie-mi te rog un email pe tud_pre@yahoo.com sa-ti am adresa.

tudor poti pune poze cu lemnuL GIANT DRAGON?

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
bine tudor al iau eu sa vad cum merge ! vin luni la cluj ne putem vedea ? tel meu 0748352369! multumesc!

Va salut , mai este de vanzare Donic Slice 40, 1.5 mm, rosu ?

Valabil.
Au mai ramas Donic Alligator Anti, Donic Slice 40, Giant Dragon Meteorite OX - toate rosii
si Giant Dragon Dragon' s Talon OX negru. Mai multe informatii in primul post.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus