Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
vand donic blue fire rosu 2,0mm jucata 3 ore sau schimb cu neagra in aceiasi stare cu donicul meu.accept si un butterfly tenergy neagra de 2,1mm in stare f. buna cu diferenta de bani din partea mea.pret vanzare 110ron.nu pun poze decat celor cu adevarat interesati.
Una din regulile vanzatorilor de materiale sportive este sa afiseze prin diferite metode materialele care sunt la vanzare - cumparare.Citeste regulamentul,ar trebui ca cel ce raspunde de acest site sa nu mai accepte asemenea postari
Ma intereseaza aceasta fața dar subscriu si eu la cele spuse de dl Marcu Vasile si pe langa poze va rog sa precizati ce tip de Bluefire este (M1, M2 sau M3).
Stima
Ok. Eu ma retrag din achizitie pentru ca e o fața cam grea pentru mana mea (preferam un M2 sau chiar M3). Dar oricum daca puneti poze cred ca o sa vindeti repede pentru ca e o fața foarte apreciata si cautata. Bafta la vanzare!