Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISvand fata patrata de colectie antispin-Rezolvat
Vand o fata patrata rosie de colectie Sriver Kiler, cu burete galben dupa ochi cam 1 mm grosime
Vorba unui coleg buna si de pus in rama ...
Pret : NEPRETUITA !
Scuze dar mi se pare ca avem 2 dialecte aicea.
Ai avut 10 cumva la limba Romana?
Ca eu am avut numai media 7 la Liceu de Mate Fizica (media 8 la Romana era maxima note de 9 erau rare ) dar daca dupa tine :
Nepretuita = Degeaba e clar ca ai avut 10 .
:lol:
Am inteles, e la vanzare dar e nepretuita, deci nu are pret. Daca nu are pret si totusi e la vanzare inseamna ca e pe degeaba! :lol: :lol: :lol:
Hai sa fim seriosi ca ai inteles gluma!
Dat fiind faptul ca nu se mai face de un deceniu si era aprobata ITTF sigur e nepretuita (nu are pret in catalog BTY 2010).
Si sigur nu-i pentru atacanti asa ca :
Ce mai e nou pe la Dallas Slobozia ?
Nasol , mai dadea si omul ala un farmec si o agitatie orasului ca si la noi era sa dea coltul dl Tiriac ca cica or uitat baietii sa puna Kerosen in elicopter .
Ce sa-i faci vremuri de criza (o fi blestemul mistretilor ca s-o stricat carnea pe ei la Bals ), dar apropo o fata ca asta e foarte rara.
E numai ptr connaisseurs ...
daca ma intelegi adica nu-i ptr mine .
Vand o fata patrata rosie de colectie Bty Sriver Killer, cu burete galben dupa ochi cam 1 mm grosime
Vorba unui coleg buna si de pus in rama ...
Pret : NEPRETUITA !