ÎNCHIS Vand fete Butterfly Sriver FX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Johnny Erasure

organizator local
Scor reacție
97
Vârstă
52
Locație
Resita
Vand fete Butterfly Sriver FX rosu si negru 152/157, grosime 2,1 mm, au fost lipite o singura data cu Donic speed glue pe lemn Stiga Optimum Sync. Fata neagra are o urma de oxidare in partea de jos de la cum am tinut degetul la joc care nu afecteaza cu nimic. Pret 80 lei bucata sau 150 lei ambele fete.
Tel: 0745769523.

Ultima editare:
Valabil. Ofer si diferenta pentru o fata Donic Bluefire M2 negru (2mm) in stare buna sau noua.

Valabil. Accept schimb si cu Donic bluefire M3 negru, 2 mm, dimensiuni min. 154/159, second sau nou.

Da, o vand, dar va trebui sa astepti cam 2 luni pentru ca este singura paleta. Cat oferi pe fata?

Poze si dimensiuni in primul post. O am de aproape 1 an dar am jucat cu ea doar din luna ianuarie 2013, 5 sau 6 antrenamente in total a cate 2 ore fiecare. Are o urma de oxidare in partea de jos de la cum am tinut degetul la joc. Cred ca o sa vand si fata rosie care este la fel de buna. Fetele au fost lipite o singura data cu Donic speed glue. Am lemnul aproape de OFF- si mi-ar trebui niste fete mai rapide.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus