ÎNCHIS vand huse de paleta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Iata adresa: ROMAN BOGDAN MARIUS, str. PIATA ARENEI nr.4 bl. C ap.18
loc. Arad. jud.Arad
trimitele ramburs cu posta romana, cand primesc coletu iti virez banii

Daca husa Donic este dubla, atunci te rog trimite-mi: husa Donic si husa Butterfly lucioasa cea din dreapta pozei.

beton frate, initial le luai pe toate, de ne-ai dat sah la toti, dupa aia zici ca nu le mai vrei pe toate ...

Zoki , te rog sa ma contactezi dupa ce vorbesti (ti-am trimis 2 mesaje deja) cu dl. Bogdan si lamuresti daca le vrea pe toate sau nu.

eu doresc husa Stiga.

ms

Sa-ti explic: M-au sunat colegi de pe forum care ar fi dorit sa ia si ei cate una, si m-am simtit prost, mai ales ca ii cunosc personal pe cei in cauza, asa ca am renuntat si am ales doar doua, imi cer scuze pt inconvenienta

eu le.as lua pe toate cu 100 lei. mi se pare un pret bun. si nu prea ma simt...daca mai vrea cate unu` cate una`:))

încerc sa multumesc cât mai multa lume.Domnul Roman a postat primul așa ca husa Donic si Butterfly din dreapta merge la dansul.Husa Stiga la domnul TimeShift daca îmi trimite adresa pe mp deoarece a fost al doilea interesat.Mai ram?ne husa Butterfly din stânga imaginii.Am desfacut punga si este husa simpla cea din stânga.

nu cred ca ii pasa omului cine le cumpara..important e sa le vanda...probabil de asta le.a si scos la vanzare,,,dar na...cei cu bun simt..vin si spun..:"domnule ar fi normal sa cumparam toti cate una"
eu cand o sa scot un set de mingi la vanzare..nu o sa le vand toate la un singur om. o sa vand cate una la 6 oameni pt ca eu am bun simt!

Da.Inca nu a ajuns ?
La ceilalți a ajuns demult si le-am pus in aceeași zi.
Acum am verificat adresa si am trimis bine.Vezi poate e la oficiu poștal si nu te-a anunțat.

Ultima editare:
mai am husa butterfly cu fluture roz...e pt. o singura paleta
pret......25 ron
intru mai rar pe forum.....trimiteti mp.... vad mai bine ca ma anunta prin e-mail
- - - Actualizat - - -
Vandute

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus