ÎNCHIS vand ierburi ; inferno , tibhar ,halmark+ poze!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DAN TT

organizator local
Scor reacție
350
Vârstă
50
Locație
Cluj-Napoca, Romania
1 fata tibahar extra long rosie noua doar probata 155 b/158 cu burete de 1,5 120 ron
2 DR NEUBAUER INFERNO CLASIc CU BURETE DE 1 cred rosie dim 150 /153 -60 ron
3dr neubauer inferno-ox rosu cu folie dublu adeziva pot spune ca e noua am jucat f putin cu ea dim 150/155 pret 120 ron---VANDUTA
4 dr n infrno ox rosie jucata dim 150/152 folie fara lipci pret 60 ron- VANDUTA
5 HALLMARK SUPER SPECIAL EXTRA ROSU CU BURETE DE O,5 DIM 150/153-PRET 70 RON
6 DR NEUBAUER INFERNO OX NEGRU DIM 150 /155 STARE CA NOUA PRET 100 RON ----VANDUTA
O SA REVIN SI CU POZE!
PT CONTACT MP SAU LA TEL 0748352369 TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS ! LA MAI MULE BUCATI PRETUL SE POATE NEGOCIA !
POT SA PUN SI PE LEMNE SI SA FAC O PALETA DE APARARE DACA SE CERE !

prin bunavointa dlui VOSGANIAN DIN CLUJ AU AJUNS LA MAINE 6 FETE TAIATE MAI MIC DAR CARE INCA POT FI FOLOSITE DE CATRE CEI CU NEVOI MATERIALE !! SAU COPII .DECI DACA SUNT DORITORI VA ROG FARA MP CI DIRECT AICI PE TOPIC PT A FI TOTUL TRANSPARENT!

Ultima editare:
sa traiti domnule dan ma numesc robert de ceva timp am inceput sa iau tenisul in serios si am primit de la cineva de la sala un lemn dar fetele sunt scumpe daca sunteti binevoitor am nevoie de doua fete rosie si neagra pt o paleta allround! daca sunteti de acord o sa va dau datele mele de contact si transportul o sa-l platesc eu! va multumesc! stima

UniI fac user exact când se afiseaza donatii.Nea Dan reflectati bine unde trimiteti donatiile......

- - - Actualizat - - -

sa traiti domnule dan ma numesc robert de ceva timp am inceput sa iau tenisul in serios si am primit de la cineva de la sala un lemn dar fetele sunt scumpe daca sunteti binevoitor am nevoie de doua fete rosie si neagra pt o paleta allround! daca sunteti de acord o sa va dau datele mele de contact si transportul o sa-l platesc eu! va multumesc! stima

SA fi dat 1 pers de referinta din PH care stie ca esti mai la inceput ,fara bani, sunt sigur ca d-l Dan iti trimite.....,dar asa sunt sute ca tine care asteapta pomana....

as prefera sa aveti recomandari mai bune pt a primii fetele daca va recomanda cineva ca fiind serios si cu nevoi atunci trimit la oricine cu placere ,dar spun nu oportunistilor !!

3dr neubauer inferno-ox rosu cu folie dublu adeziva pot spune ca e noua am jucat f putin cu ea dim 150/155 pret 120 ron

Este varianta veche sau cea noua (clasic) ? Daca ai si ambalajul original si imi trimiti si o poza mi-e mai usor sa-mi dau seama nenea Dan.
Multumesc.

Este varianta veche sau cea noua (clasic) ? Daca ai si ambalajul original si imi trimiti si o poza mi-e mai usor sa-mi dau seama nenea Dan.
Multumesc.

este varianta veche ,sigur am sa pun si poze insa e putin mai greu ca am aparatul defect am sa incerc cu telefonul !

Il cunosc pe ilie robert eu i.am dat lemnul i.as fi dat si fete dar nu am si.a facut contul ieri deoarece nu stia despre forum si eu i.am spus sa isi faca cont si sa vb cu dvs.. dupa ce am vazut anuntul dvs! Inteleg ca aveti dubii..daca tot nu credeti puteti intreba pe adriana administratora de la indoor tennis din ploiesti sau o voi ruga eu sa lase un comentariu! Numai bine

Il cunosc pe ilie robert eu i.am dat lemnul i.as fi dat si fete dar nu am si.a facut contul ieri deoarece nu stia despre forum si eu i.am spus sa isi faca cont si sa vb cu dvs.. dupa ce am vazut anuntul dvs! Inteleg ca aveti dubii..daca tot nu credeti puteti intreba pe adriana administratora de la indoor tennis din ploiesti sau o voi ruga eu sa lase un comentariu! Numai bine
pt mine este suficienta aceasta recomandare ,dati un mp cu adresa si voi trimite fetele !

Daca mai aveti fețe ..ar prinde bine la copiii care ii ajut eu sa invete abecedarul in tenis! Scoala nr 3 Husi jud Vaslui

fetele are au fost donate de DL VOSGANIAN DIN CLUJ AU FOST TRIMISE AZI SPRE PITESTI 2 SI SPRE VASLUI TOT 2 ,IAR 2 FETE AU FOST DATE UNUI COPIL DE LA SALA DIN DEJ !! CU MII DE MULTUMIRII DLUI VOSGANIAN !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus