Salut cumpar eu Creanga carbon ULC ,dar te rog fa niste poze la cant acolo unde este lovit poti sa-mi trimi-ti pe mp,mersi,seara buna.
- - - Actualizat - - -
Salut din partea mea ai o bila neagra pentru ca asa ceva este inadmisibil sa-mi trimi-ti poze cu lemnul iar apoi sa-mi raspunzi ca nu era al tau si l-ai vindut la alt client ,esti neserios si cu asta inchid.
Buna ziua,
Cred ca am fost suficient de clar raspunzandu-va aici:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...ori-neseriosi/page25&highlight=cip_killerspin
P.S. Si cum nu imi place sa raman dator, iata si de la mine o bila neagra. Pentru a o mai decolora, pentru ca realizez ca a o inalbi este imposibil, v-ar putea fi de folos:
In postul dvs. despre utilizatorii neseriosi, adica despre mine

, am crezut ca aveti o problema la tastatura atunci cand incercati sa tastati o cratima, sau ca nu sunteti utilizator de cratima:
"...la 2 zile dupa a scris pe PM ca la vindut"
Apoi, am observat ca tastatura dvs. este in perfecta stare si ca de fapt sunteti utilizator de cratima, uneori chiar in exces:
"...poti sa-mi trimi-ti pe mp..."
"...este inadmisibil sa-mi trimi-ti poze..."
Pentru elucidarea acestor mistere, Stefania Popescu este persoana potrivita care v-ar putea ajuta. Nu o cautati pe forum, pentru ca nu o veti gasi, nu iubeste atat de mult tenisul de masa.