ÎNCHIS vand lemn carbo balsa x5, fete xiom vega europe si plasa pt robot

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

iulian micu

junior
Scor reacție
0
Vârstă
56
Locație
Târgoviște
paleta este in stare foarte buna dar simt ca pt. mine care joc un pic cam departe de masa nu este tocmai ce am vrut eu

Cumpar urmatoarele:

Cumpar urmatoarele:

Care este pretul?

Ultima editare:
180 lemnul 100 fata si 180 plasa
sau pot sa fac schimb cu lemnul buterfly inerforce zlf

Ultima editare de un moderator:
salut jhon plasa este cea de 215 lei de la ttsport daca te intereseaza suna-ma 0722172976 si vedem la ce pret ajungem
sau daca ai vreun lemn bun (eventual diferenta) care sa-mi fie bun de ce nu?
si de facem sau nu ceva eu i-ti doresc la multi ani si un an mai bun decat asta

Ultima editare de un moderator:
joola samba

joola samba

joola samba ,doresc sa cumpar 2 fete joolasamba jucate putin astept oferte

asa este inca nu m-am dumirit cum sa postez un anunt scuze!!
Nu stiu daca erai ironic au ba, dar daca nu erai : in pagina principala a sectiunii Anunturi Vânzare-Cumparare(ca si in orice alta sectiune), sub ultimul subiect pe care il vezi in pagina este un buton "+Posteaza Subiect Nou"(presupun ca ai limba romana setata). Numai bine.

eu am jucat cu lemnul dansului si intradevar arata impecabil . am luat de la dansul si fetele si sunt exact cum a spus.

inca mai am lemnul daca intereseaza pe cineva dati un PM
---------- Post added 18 ian 11 at 12:38 ----------
lemnul il vand cu 150 lei
tel 0722172976

Ultima editare:
daca nu are cine sa-l cumpere il schimb cu bty timo boll spirit si binenteles mai platesc diferenta daca lemnul arata bine

este valabil anuntul vand bty balsa carbo x5 sau il schimb cu bty timo boll spirit , tel 0722172976
daca cineva vrea foto cu balsa x5 sa-mi spuna si le pun . o zi placuta tuturor.

am jucat putin si cu un xiom axelo si mia placut deci pot sa fac schimb si cu un axelo si mai dau o diferenta

M-ar interesa lemnul tau,daca e asa cum spune colegul tau,adica fara nici un fel de lovituri sau defecte.Sunt gata sa-ti ofer 120 ron+taxele transport,imediat!Csaba Zedler,Agnita.Da-mi un semn!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus