Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vreau sa il vand ca vreau sa imi iau alta paleta
JTTA nu ar trebui sa scrie pe cant pe undeva?
Chiar nu inteleg care e problema unora. In niciun post nu s-a precizat daca fetele au fost achizitionate SH sau NOI..... sau de unde....sau ce le mai da unora prin cap, sau lemnul ce istoric are.... Puiul de om vrea sa VANDA un LEMN, pur si simplu, dupa parerea mea la un pret bun.....chiar daca intrtr-un mod frumos precizeaza ca ultimul pret este de 120 lei (greu de inteles). Atata rautate pentru un om in formare, care la drept vorbind ar putea fi ori copilul, ori nepotul nostru sau chiar fratele nostru si stau si ma intreb ......ce valori sunt respectate .... si de ce nu se ia o asemenea atitudine fata de cei ce dau sau incearca sa TEPUIASCA si doar cu niste scuze totul se sterge cu buretele doar ca au un puncte de reputatie facute in majoritatea lor prin vanzari de materiale si nu ca mari filozofi sau formatori de opinii. Cred ca anumite persoane ar trebui sa-si ceara scuze acestui copil si lucrurile sa intre in fagasul lor normal. La naiba......