ÎNCHIS Vand lemn Killerspin Kido 5a, Bryce Speed FX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

grasomega

active member
senior
Scor reacție
53
Locație
București
Lemn Killerspin Kido 5a maner ST - pret 200 lei + transport - doar de vanzare, nu este al meu.

Bryce Speed FX rosie 2.1mm, stare buna - 70 lei sau schimb cu Baracuda.

Palio Thor's neagra MAX patrata, sigilata - 100 lei. - Vanduta.

Predare personala in București.Telefon: 0723386662, Cristi.
Preturile nu includ transport in tara.

Schimb cu Donic Baracuda max, nu conteaza culoarea, patrate, în stare perfecta sau foarte noi, cu diferenta de bani daca este cazul.

Ultima editare:
Am adaugat poze in primul post si gramajul Septearului.
La cererea cumparatorului, pot sa aplic rasina epoxidica transparenta pe cant, pentru protectie, care va ingreuna lemnul cu 2-4g, in functie de grosimea stratului.
Atingerile de pe cant nu influenteaza jocul in nici un fel, dar eventualul efect al acestora poate disparea daca acopar cu rasina cantul.
De asemenea, pot sa lacuiesc lemnele cu lac Stiga pe baza de solventi volatili - nu este afectat de solutiile pe baza de apa.
Am si ambalajul original pentru ambele lemne, dar acesta este usor deteriorat de la transportul prin posta (cutiile sunt intregi, doar putin strambate).

...lemne foarte bune...ma cam doare sufletul pentru primul lemn...spor la vanzare

am un yasaka ma lin extra offensive nou....probat o singura data....mult prea rapid pentru stilul meu de joc! doriti un schimb cu septear? lemnul este cumparat inainte de Craciun! multumesc!

Merci, stiu, nu pot face schimb pentru ca imi trebuie banii (sa-mi iau altceva, of course!).
Oricum - Septear - YEO - cam aceeasi viteza, poate Septear e mai rapid - nu cred ca i-ar fi placut :) - i-am raspuns pe privat.

Septear este mult prea incet fata de YEO... am dat cu cele 2 lemne... si le am vandut ,,, unul era prea rapid ,:D> YEO,,, si Septear prea incet>:(... La multi ani!!!

Si eu am dat cu ambele lemne.
Septear, dupa cum ii spune si numele, este construit din 7 straturi de lemn. YEO este construit din 5 straturi. Sunt sigur ca exista si exceptii, dar un lemn din 7 straturi este cel putin la fel de rapid ca unul din 5 straturi sau mai rapid, considerand ca ambele au rating OFF.
Raman, deci, la parerea mea: Septear este mai rapid ca YEO, daca vorbim de viteza generata printr-o lovitura activa, nu una pasiva.

Ultima editare:
poate depinde si de grame,,, YEO al meu avea 87 grame... eu sunt adeptul lemnelor rapide, dar acesta era prea rapid ,,,,Septear avea 85 grame model nou ( nu stiu cum este cel vechi, poate este mai rapid ) si am dat feztele cu speed glue si tot nu mergea mai tare Septearul ... este lmen HINOKI si este mai moale,,, merci...

poate depinde si de grame,,, YEO al meu avea 87 grame... eu sunt adeptul lemnelor rapide, dar acesta era prea rapid ,,,,Septear avea 85 grame model nou ( nu stiu cum este cel vechi, poate este mai rapid ) si am dat feztele cu speed glue si tot nu mergea mai tare Septearul ... este lmen HINOKI si este mai moale,,, merci...
Daca ar fi fost cu 2 grame mai greu..., Seaptear- ul ar fi facut diferenta?
---------- Post added 03-Jan-2012 at 23:26 ----------
dupa parerea mea vorbiti altceva... scuze Cristi!

Am observat ca, din greseala, am marcat ca vândut lemnul Stiga, desi eu am vrut sa marchez lemnul Nittaku.
Editarea unui post pe telefon este dificila, daca sunt multe poze.

?n fine, Septear VANDUT, Stiga Offensive NCT - valabil.

Si eu am dat cu ambele lemne.
Septear, dupa cum ii spune si numele, este construit din 7 straturi de lemn. YEO este construit din 5 straturi. Sunt sigur ca exista si exceptii, dar un lemn din 7 straturi este cel putin la fel de rapid ca unul din 5 straturi sau mai rapid, considerand ca ambele au rating OFF.
Raman, deci, la parerea mea: Septear este mai rapid ca YEO, daca vorbim de viteza generata printr-o lovitura activa, nu una pasiva.
Nu cred ca aveti dreptate. Simplu fapt ca are cu 2 straturi mai mult nu il face mai rapid. Conteaza esentele folosite, grosimea. Hinoki-ul este un lemn moale, pe cand straturile exterioare ale YEO sunt mai rigide. Mie Septear mi se pare OFF-.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus