ÎNCHIS Vand lemn Killerspin Kido 5a, Bryce Speed FX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Faptul ca un lemn are un simt dur, nu-l face automat mai rapid ca unul cu simt moale.
Parerea mea este cea expusa mai devreme, dar nu pot sa nu recunosc faptul ca un Septear foarte usor poate fi mai lent ca un YEO greu.
Ca idee, Septear este mai gros ca YEO, asa ca argumentul cu grosimea este în favoarea sa.
Cred ca nu ai dreptate când spui ca Septear este OFF-. Compara-l cu Primorac OFF- (un etalon al clasei respective), daca vrei, si vei vedea ca am dreptate.

Daca RBlade o fi incercat Septearul cu ceva fete chinezesti mai "moarte", atunci putea sa fie si OFF-, dar ia sa puneti o pereche de "Hammond" boosterizate, sa vedeti OFF iese. ;)

Stiga ONCT rezervat pana saptamana viitoare.
Tenergy de 65 lei rezervat.
Adaug si un Palio Thor's - singura fata cu burete Tensor si topsheet chinezesc, neagra, grosime max, taiata pe Timo Boll ZLF si probata un antrenament - 90 lei.
De asemenea, un Palio Thor's la fel ca cea de mai sus, dar patrata, sigilata - 110 lei.
Le schimb cu Donic Baracuda max, nu conteaza culoarea, in stare perfecta sau foarte noi.

Ultima editare:
Schimb un lemn TB ZLF maner ST cu Photino indiferent de maner sau cu un TB ZLF mai greu, indiferent de maner.
Pun si poze cu ZLF-ul meu putin mai tarziu. Lemnul este in stare aproape perfecta, cu cantul protejat cu rasini, dar in strat subtire.
Paleta formata din lemn Levi OFF maner FL, FH - Palio Thor's max negru (probat o ora) si BH - Donic Acuda S3 rosie (cam uzata) - 150 lei.
Poze mai tarziu azi.

Poze cu ZLF si paleta Levi OFF + Palio Thors + Bryce Speed FX in prima pagina.

Timo Boll ZLF este si de vânzare, la prima strigare cu 420 lei, transport inclus prin Posta.
Am scazut pretul la lemnul Stiga Offensive NCT la 120 lei.

as dori si eu o parere despre Palio Thor..ce fel de fata este? m-ar interesa..este buna pt FH sau BH? lemnul Levi OFF cum este? comparabil cu ce lemne? multumesc

Lemnul Levi Off pe care l-am avut de vanzare nu semana cu nici un lemn pe care il stiu. Este ofensiv, ca viteza l-as pune langa Butterfly Korbel. Simtul este mai hard si lemnul pare mai rigid.
Palio Thors este lipicioasa si sare mai tare ca Hurricane 3, avand buretele Tensor. Este pentru FH si merge bine si pe lemne simple si pe compozite. Spinul e mare, merge bine pentru loviturile de langa masa si suficient de bine la semidistanta. Are control bun la preluari si la topspinuri, dar trebuie sa joci cu ea putin diferit de jocul cu una europeana.

eu caut o fata pentru FH..am citit pe aici despre Baracuda si mi se pare o fata ok..spinoasa si de viteza, iar pretul pare super..Thor cum ar fi fata de ea?
---------- Post added 07.03.2012 at 23:15 ----------
eu am acum pe FH o YKA MarkV XS..dar vreau una mai spinoasa decat ea..

Thors e mai tare, mai spinoasa la loviturile in care stergi mingea si la servicii, mai controlabila la preluari. Viteza este mai mare la semidistanta si langa masa, dar mai departe este mai mult de munca cu ea. Nu-mi dau seama daca nu cumva si de la distanta este mai rapida, dar trebuie sa muncesti.
Capacele sunt mai dificile cu Thors, intrucat aceasta fata arunca mingea mai jos decat te-ai astepta.
Baracuda are o trecere mai lina de la viteza mica la viteza mare si ar putea fi mai predictibila decat Thors.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus