ÎNCHIS Vand lemne Dr. Neubauer - World Champion si Donic DefPlay Senso

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

GabiOanes

active member
junior
Scor reacție
0
Vârstă
53
Locație
Antwerpen
Asa cum scrie si in titlu, vand sau schumb Tenergy 05 Fx rosie 2.1. Fata este jucata si are o ciupitura in partea stanga dar care nu afecteaza jocul. As prefera schimbul cu o fata Dr. Neubauer - SPECIAL DEFENCE Rosie 1.5.
In cazul incare nu se gaseste ceva la schimb o o vand la 100 lei.
Tel 0676 751 550
ym : gabioanes
email - oanesgabi(at)gmail.com[/email
vanduta - postul se poate inchide

Ultima editare:
mi se pare cum mult pt fata mai ales pt ciupitura...fara suparare...daca ai da-o cu 50 lei as lua-o imediat...dar tu decizi..stima

Salutare Gabi...am crezut ca vei posta datele tehnice ale...problemei,respectiv L, l, grad de uzura, pe ce lemn a fost taiata,eventual(dar cred ca obligat...) poze,între care una poza cu ciupitura...și-n felul asta sa-i ajuți sa se decida pe clienții virtuali interesați. în sf?rșit,poate ca atunci când vei avea niște timp liber,rezolvi problema în discuție...

Cu respect. Stiu ca sunt obligat si o sa o fac. Din pacate, fata respectiva, dupa un antrenament a ramas la un coleg si trebuie sa ma intalnesc cu el sa o recuperez. Promit ca o sa postez toate informatiile necesare in cel mai scurt timp posibil, adica imediat dupa ce (re)intru in posesia ei.

Vand lemne Dr. Neubauer - World Champion si Donic DefPlay Senso

Exact asa cum scrie in anunt vand urmatoarele lemne:
1. Dr Neubauer - World Champion . Lemnul este f f bine intretinut si deasemnea are protejat cantul cu rasina. mai multe indormatii despre lemn http://www.drneubauer.com/shop.php?cat=2&cat_s=0&lid=us&pid=74 - Pret 150 lei + transport
2. Donic - Defplay Senso. Lemnul a fost jucat 2 ore si este practic nou, doar ca a fost lacuit. Mai multe informatii http://www.tabletennisdb.com/blade/donic-defplay-senso.html - Pret 80 lei.
Tel: 0767751 550
email: oanesgabi(at)gmail.com
PS: La cerere pot trimite poze.
---------- Post added 12-Dec-2011 at 13:17 ----------
Donic DefPlay Senso- Vandut ...a plecat la Uricani
---------- Post added 13-Dec-2011 at 04:58 ----------
Deasemenea schimb dr. neubauer - world champion cu lemn butterfly - korbel

Ultima editare:
dr. neubauer - world champion este valabil 140 lei. Lemnul este impecabil si are cantul protejat cu rasina. Doritorilor poze pe email.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus