ÎNCHIS Vand lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

flash

senior
Scor reacție
7
Vârstă
45
Locație
Curtea de Argeș
Asa cum este si anuntul vand:
Hurrican Hao III, FL, stare impecabila - 300 ron - vandut.
Stiga Intencity NCT, ST, stare impecabila - 300 ron.
Timo Boll Spirit, stare buna(are ceva imperfectiuni dar perfect jucabil), fluture negru - 300 ron - vandut.
Telefon: 0744.362.018.

Ultima editare:
Actual:
Hurricane Hao III, FL, stare impecabila - 300 ron.
Timo Boll Spirit, stare buna(are ceva imperfectiuni dar perfect jucabil), fluture negru - 300 ron.
Nittaku Acoustic, Fl, fluture negru, stare foarte buna - 300 ron.Vezi atașament 9513Vezi atașament 9513
Telefon: 0744.362.018.

Imi cer scuze pt intarzieri, efectiv nu am avut timp.
Mai este valabil:

Mai este valabil:
Stiga Intencity NCT, ST, stare impecabila - 260 ron.
In ceea ce priveste ceea ce a afirmat mai sus domnul gelcu vreau sa va spun si eu urmatoarele. Am vandut si cumparat destul de multe lemne iar in momentul in care cineva este hotarat in "proporție de 90%" sa cumpere un lemn il roaga pe vanzator sa il rezerve, fapt care nu costa nimic. Nu mai tin minte exact dar nu cred ca v-am ascuns faptul ca mai am si alte oferte. Pretul era unul cu mult sub ce am platit eu la achizitionarea acelui lemn, fiind intentionat postat asa pentru a urgenta vanzarea. Iar treaba cu mytabletennis sincer ma depaseste, am verificat si lemnul a ajuns la user-ul Johnny Erasure dar nu cred ca e treaba mea ce a facut in continuare cu el. Numai bine!

Ultima editare:
Mai este valabil:
Stiga Intencity NCT, ST, stare impecabila - 260 ron.
In ceea ce priveste ceea ce a afirmat mai sus domnul gelcu vreau sa va spun si eu urmatoarele. Am vandut si cumparat destul de multe lemne iar in momentul in care cineva este hotarat in "proporție de 90%" sa cumpere un lemn il roaga pe vanzator sa il rezerve, fapt care nu costa nimic. Nu mai tin minte exact dar nu cred ca v-am ascuns faptul ca mai am si alte oferte. Pretul era unul cu mult sub ce am platit eu la achizitionarea acelui lemn, fiind intentionat postat asa pentru a urgenta vanzarea. Iar treaba cu mytabletennis sincer ma depaseste, am verificat si lemnul a ajuns la user-ul Johnny Erasure dar nu cred ca e treaba mea ce a facut in continuare cu el. Numai bine!

Sigur ca e o piata libera si fiecare vinde cui vrea, eu va reprosej oarecum lipsa de FAIRPLAY! Era clar ca vreau lemnul daca la 40 min dupa postare va trimit MP cum ca astept poze, a 2-a zi dimineata va sun sa va rog pt poze pe whatsapp macar, apoi tot postez pe forum cum ca astept pozele. Si normal ca ma atatc atata vreme cat eu voiam sa joc cu el.
Asta-i viata, sa fim sanatosi!

Gelcu : te inteleg perfect, uita-te in primele postari in care intrebam de Spirit...mi-am manifestat interesul si am aflat dupa cateva ore ca era vandut deja...nu-i o problema pentru ca lucrurile arata astfel : din punctul meu de vedere, daca e menit unui lucru sa-mi apartina, va fi al meu la un moment dat...din punctul altora de vedere, se poate aplica principiul vulpii care nu ajunge la struguri iar din punctul de vedere al celui care vinde, nu conteaza ai cui sunt banii care ii intra in buzunar...important e sa-i intre ! Vorba ta : toti sa fim sanatosi !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus