ÎNCHIS vand lipici joola lex, lemne noi, un lemn dr.neubauer modificat si fete

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Joo

active member
cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
lemn nou HRT 2076, all, 80 gr. - 50 lei (plata in cont) sau schimb cu un lemn def usor - pot face si o paleta completa cu fetele de mai jos

lipici joola lex ( este al unui prieten ) in iasi sau la amaturul ce va fi in iasi
50 ml...20 lei
100 ml...35 lei

fete:
-xiom vega europe r 146x142 25 lei
-yasaka mark VAD n 151x146 45 lei
-butterfly solcion r 151x151 35 lei
-galaxy neptune rosu si negru ox 149x153 25 lei
-kokutaku 868 r 1,2mm 152x152 30 lei

poze pt fete...http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...-neubauer-modificat-si-fete&highlight=solcion

adaug un lemn Dr.Neubauer Barricade...arata bine...70 lei sau schimb

lemnul e prea dur pt mine si l-am facut mai flexibil, chiar prea flexibil ...am scos pe o fata stratul exterior si l-am lipit la loc ulterior...atentie, lemnul a devenit f.flexibil !

Ultima editare:
pozele la fete le am postate intr-un subiect anterior inchis din nu stiu ce cauze...poze la lemn nu pot face momentan fiindca mi-e stricat aparatul...pana reusesc sa-l repar tre sa ma credeti pe cuvant :)

am adaugat un lemn HRT 2076 nou, all, 80 gr. - 50 lei

adaug un lemn Dr.Neubauer Barricade...arata bine...70 lei sau schimb. lemnul e prea dur pt mine si l-am facut mai flexibil, chiar prea flexibil ...am scos pe o fata stratul exterior si l-am lipit la loc ulterior...atentie, lemnul a devenit f.flexibil !
Cum ai indepartat stratul superior? S-a desprins pur si simplu, fara ajutorul smirghelului? Daca da, cu ce l-ai relipit?
Miezul e din balsa?
Care-i dimensiunea suprafetei de lovire?
Am citit c-ar fi excesiv de lent. Ce nu-ti convine la el?
Daca-s pe gustul meu raspunsurile poate facem un schimb.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?11073-Lemne-de-vanzare-(curatenia-de-Pasti)
Sunt dispus sa schimb cu 3, care-i excelent pentru iarba in OX (trec la antispin).

barricade nu mi-a placut ca era prea teapan...mergea f.bine cu iarba insa pe fh jucam ca un incepator...nu mergea la topspin si chop si am zis sa-l fac flexibil...asa ca am scos de deasupra manerului, stratul superior cu cutterul...am nivelat bine miezul de balsa cu smirghel fin, am lacuit usor si l-am incercat...parca jucam cu o paleta de gelatina!...asa ca am relipit cu aracet stratul scos punand lemnul intr-o presa...a iesit un lemn f usor, f flexibil si f lent si cu un sunet de cofrag de oua...absoarbe aproape toata viteza mingii...calitatile astea le caut la un lemn dar la asta totusi parca am exagerat un pic :)...e un lemn pt extremisti...eu ma inteleg bine cu el si mari diferente in jocul meu nu apar :)...totusi imi lipseste zvacul ce accelereaza mingea pe care-l am cu lemnul tibhar def...mingea nu sta mult pe paleta, parca dau cu oglinda iar chopurile adanci pt mine sunt esentiale...acum o sapt am pus rasini epoxidice la imbinare si pe cant sa-l mai rigidizez...lemnul are acum 51 gr., 149x152, maner drept de pluta si are pe el kokutaku 868 de 1,2 si un neptune ox...sunt sigur ca nu-ti va place dar pt distractie si schimb de experienta am sa ti-l trimit ...dar sigur nici eu nu voi fi prea incantat de lemnul tau (doar daca i-oi scoate vreo 2 straturi :) )

lemne hrt 2076 all noi...50lei bucata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus