ÎNCHIS VAND MASA DONIC PERSSON 25 stare ireprosabila!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

active member
senior
Scor reacție
54
Vârstă
41
Locație
București
Masa este pe culoare albastru. Nu este lovita sau zgariata. Ofer deasemenea o husa hand made pt protectie + fileu Donic Stress totul la pretul de 2000 ron.

Mai am de vanzare o pereche de adidasi Asics gel noi noutzi nr 42 pret 250 ron.( pt poze la adidasi sa-mi dati o adresa de mail ca nu pot sa le pun aici..)

Ultima editare:
Fetele Yasaka Original Extra s-au vandut !

Adaug la vanzare paleta mea personala formata din lemn Yasama Ma lin Extra off + Tenergy 05 + Victas 01 limber - pret 300 ron

lemn tibhar samsonov alpha - 100 ron . Lemnul este un off- , sare f bine cu un control ridicat. Pot pune pe el oricare din fețele din pachet . Pret cu fețe 200 ron.

salut mai ai ceva fețe din pachet? ma intereseaza victas si nittaku daca au dimensiuni bune si un pret . Ms
Daca e ok cum arata, pret si dimensiuni, trimit pe cineva dupa ele.
Eventual si 1 fața de culoare neagra kokutaku blutenkirsche (burete nemtesc) si 1 fața rosie kokutaku blutenkirsche la fel dimensiuni si pret. Ms

Masa este pe culoare albastru. Nu este lovita sau zgariata. Ofer deasemenea o husa hand made pt protectie + fileu Donic Stress totul la pretul de 2000 ron.

Mai am de vanzare o pereche de adidasi Asics gel noi noutzi nr 42 pret 250 ron.( pt poze la adidasi sa-mi dati o adresa de mail ca nu pot sa le pun aici..)

Buna ziua,
In cazul in care masa nu s-a vandut, se poate cateva foto, va rog?
Multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus