ÎNCHIS Vand Materiale : Lemne,Fete:TENERGY 05-red,black(200lei pereche),Paleta completa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
62
Vârstă
30
Locație
Curtea de Argeș
Vand:

Fete: Tenergy 05 RED 2.1(Model nou )-157/150-stare buna ,uzura 30-40%,burete in stare foarte buna (Fara ciupituri)Pret:110Buc

As prefera sa le vand pereche . Pret 200 pereche !

Tenergy 05 Black 2.1(Model vechi) -157/150-stare buna ,uzura 35-45%,burete in stare foarte buna (fara ciupituri) Pret:110buc

Paleta Profi (incepatori chiar si avansati ) 200lei-redus la 180 {oferta} !!!

-Lemn Andro (all+ ,lemn de comert)-VALABIL

-Fete : Rosie: Xiom Omega IV elite

Negru :Tenergy 05
Nu se vinde pe bucati ! Are un control foarte bun. Fetele sunt uzate dar inca mai prind destul de bine !
Pret :150 lei cu plata in cont(transport gratuit )

-Tenergy 25 FX RED 2.1-Ambalaj original,stare foarte buna (uzura 20-25%),158/152 ,mici ciupituri la burete(nu influenteaza cu nimic)

Se vand doar pereche . Pret 250 Fix.

-Tenergy 25FX Black-2.1-Ambalaj original ,stare foarte buna (uzura 20-25%) 158/152 ,mici ciupituri la burete(nu influenteaza cu nimic )

Vand Timo Boll Spirit -VANDUT !!!

-87 GR

-Maner:FL

-Seria G(seria G este una dintre cele mai reusite )

Lemnul este intr-o stare foarte buna!

Pret :680 -redus la 580 fix ! !

Transportul este gratuit daca plata se face in cont !
Nu accept schimburi !

Stiga Intensity-ST-86gr(Cutie originala,jucat 1 antrenament,stare foarte buna)-300 redus la 250RON VALABIL !

-Butterfly Primorac-FL-88gr (cutie originala ,jucat foarte putin ,stare foarte buna)-430Ron VANDUT !

-Lemn :Butterfly Zhang Zike Alc -95GR-FL-cutie originala ,lemnul prezinta 2 mici lovituri pe cat (la ora 12) nu influenteaza cu absolut nimic jocul-VANDUT

Pret:530-redus la 450 (transport inclus cu plata in cont )-VANDUT !

Donic Acuda S2 RED 2.0 dimensiuni 152/157(in stare foarte buna ,uzura 15%,cumparata recent)-110ron -Impecabila-VANDUT !

Ultima editare:
Seria e usor inclinata, lemnul pare a fi lacuit ( simtul de lemn vechi a fost compromis in mare masura )...care e provenienta pana la urma ??

Ovidiu fa niste poze clare si posteaza-le in locul celor facute de austriac dar tot in genul acela. Asa nu o sa mai fie dubii ca lemnul ar fi fake sau mai stiu eu ce alte nelamuriri. Pune inclusiv poze din apropiere cu seria si cu fluturele negru de pe maner. Acestea, impreuna cu imprimatul literelor J.T.T.A.A. sunt inconfundabile si foarte greu de falsificat.

Ultima editare:
Seria e usor inclinata, lemnul pare a fi lacuit ( simtul de lemn vechi a fost compromis in mare masura )...care e provenienta pana la urma ??

Are dreptate Dan, daca lemnul este lacuit isi schimba simtul (am cumparat si eu de la tine un Bty MM, atunci ai uitat sa specifici ca lemnul este lacuit, nu doresc sa creez polemici, dar daca intr-adevar lemnul este lacuit consider ca, ar trebui sa mentionezi acest lucru, din poze iti dai seama foarte greu, eu nu mi-am dat seama decat dupa ce am deschis coletul).

Stima si spor la vanzare.

Dupa cum am specificat ,repet :Lemnul are un simt deosebit si control de asemenea...

Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

- - - Actualizat - - -

valabil !

600lei TBS

180 Paleta completa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus