Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
transport prin posta romana /ramburs 10 lei.
stoc: patru seturi.
p.s. sunt de accord cu cele spuse mai sus. Am doar o remarca, totusi la capitolul "foarte potrivite" nu-s ca Butterfly 3*, dar si se sparg probabil de 3-4 ori mai rar. Adica daca un butterfly 3* se poate sparge si dupa 2 (maxim 3) antrenamente, atunci un DHS (foarte apropiat ca greutate si poate ceva sub calitatea butterfly-lui ) se sparge dupa mult mai multe ore de utilizare. Personal folosesc la jocuri doar Butterfly, iar la antrenamente si DHS.
- - - Actualizat - - -
Astazi am fost contactat de userul "vladc". A dorit un set din 6 mingi /24 lei. I-am zis ca transportul prin posta /ramburs costa 10 lei. El a reprosat ca este prea scump si ar prefera plata in avans in cont bancar cu livrare prin posta la 3 lei. Am remarcat faptul ca persista comisioanele de la banca, si ca in acest caz are de suportat aceste comisoane (care la suma aceasta mizera de 24 lei/set mingi conteaza). In caz contrar nu optam p/u varianta plata in cont bancar ci mergem pe transport prin posta. A zis ca pe el "il deranjeaza ca trebuie sa completeze rambursul la posta". A solicitat cont bancar, I-am dat cont BCR, a platit din ING in BCR 27 lei. In contul meu au intrat 23 lei ( 27 lei - 4 lei comission BCR). I-am dat un print-screen de la extras unde se vede acest comision. Am luat decizia ca sa terminam o data cu aceasta MARE PROBLEMA sa trimit exact cu o minge mai putin / exact 4 lei. La care el sa-mi dea calificativ negativ. Bravo mai vlad-e, destept baiat.