ÎNCHIS Vand multe Materiale!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Piing

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Vienna
Buna,
vreau sa vand niste materiale, pentru mai multe infos lasati un comment sau un mesaj.
Articole sunt in Timișoara, doar ca plec joi (16.10.) din tara pentru o luna si ceva.

FETE NOI PATRATE!!

Xiom Omega V Rosu/Negru Max 1/1
Victas VO>101 Negru 2.0 1 SHORT PIPS
Victas V>01 Stiff Negru Max 2
Tibhar Evolution MX-P Rosu/Negru intre 1,8 si 2,1
Andro Hexer HD Negru 2,1 1
Andro Roxon 450 Negru Max 1
Andro Plasma 380/430 Negru Max/2,0 1/1
Donic Bluefire JP 01 Rosu/Negru Max 2/2
Donic Bluefire JP 03 Rosu/Negru Max 3/3
Butterfly Tenergy 80 Negru 2.1 2
Butterfly Tenergy 64 Rosu 2.1 2
Butterfly Tenergy 25fx Rosu 2.1 1
Butterfly Tenergy 05 Negru/Rosu 2.1 4/5

FETE FOLOSITE

Friendship Super 729 FX Negru/Rosu 1/1
Donic Coppa Tenero Negru/Rosu 2/1
Donic Coppa Tagora Rosu 1
Andro Plasma Negru 1
Donic Desto F3 Rosu 1
Stiga Magna TS 2 Rosu 1
Butterfly Feint Long 2 Negru 1 LONG PIMPS
Andro Plasma 470 Rosu 1 NOU
Butterfly Tenergy 05fx Rosu/Negru 1/2
Butterfly Tenergy 05 Rosu 1

LEMNE NOI NEFOLOSITE!!

Xiom Omni Hayabusa Zi Flare
Butterfly Innerforce AL Anatomic
Butterfly Timo Boll Tamca5000 Flare
Butterfly Michael Maze Off Flare
Butterfly Innerforce ZLC Anatomic
BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC Flare

2 Butterfly Huse de Paleta (verde, rosu)
Primorac CARBON FL (Emblemu de Butterfly dat cu cuie!) cu 2x Joola Energy Green Power
TIMO BOLL ALC (Mizuno Booster SA (SHORT PIMPS) + Bluefire JP03
Paleta ca si Panagiotis GIONIS ( Petr Korbel FL ? Tenergy 05 + Butterfly Feint Long 2)

- - - Actualizat - - -

Poze:
Vezi atașament 8658Vezi atașament 8659Vezi atașament 8660Vezi atașament 8661Vezi atașament 8662

si raspunde la privat...vreau Tenergy rosu 2.1 nou si husa rosie te rog.Preturi

AM dat si eu o rezervare pt. un victas stiff.nu am primit raspuns.
Vad ca Leo a acordat 2 ;;nu imi place post"".Poate il stie pe user....e din zona lui......Sa ne spuna si noua daca stie ceva,deoarece a acordat niste unlike-uri....

Hmmm cred ca e ceva mai ciudat la mijloc, omul spune ca vrea sa vanda destul de repede tot adica in 4 zile si cu toate astea nu a intrat pe forum de 24 de ore. Sa speram ca ma va contrazice cat de curand :)

Salut! Va mai aduceti aminte de tipul de anul trecut care a venit cu multe fete,si lemne second hand si noi, si fiecare dintre noi am comnadat cate ceva...:)
La fel a facut si atunci a lasat anuntul si nu a mai venit cateva zile, vad ca la fel face si acum...👎 data trecuta nici nu ne a spus nimic ca a vandut tot ce avea la vanzare la cineva...👎👎👎

ideeia este ca ieri a stat pe forum inca 3 ore cand a pus anuntul si la m rugat sa puna preturi si poze, a apus cateva poze dar preturi nimic. nu a uitat nimic, sa facut ca ploua

cred ca data acesta trebuie sa i dam o lectie buna,,, sa i oferim totii negativ 👎 si asa i se inchide automat anuntul si sa mai vanda nimic aici,,, vad ca ne crede pe toti prosti...

http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?11838-V%E2nd-70-de-fe%FEe ,,, > aici IN LINK si-a batut joc de noi !!! 👎👎👎

Ultima editare:
are dreptate leo si eu mi-am dat seama ca este aceeasi persoana sub alt nume sau ACELASI GEN DE VANZATOR care te amageste . am rezervat si eu atunci 2-3 fete si am luat teapa.

Buna seara! Am dorit sa achizitionez lemnul SZLC,DAAR NU MA MAI INTERESEAZA!!!! Dnu Pingpongist poti s-o vinzi cui doresti!!! O seara placuta tuturor !!!:)

Salut! Va mai aduceti aminte de tipul de anul trecut care a venit cu multe fete,si lemne second hand si noi, si fiecare dintre noi am comnadat cate ceva...:)
La fel a facut si atunci a lasat anuntul si nu a mai venit cateva zile, vad ca la fel face si acum...👎 data trecuta nici nu ne a spus nimic ca a vandut tot ce avea la vanzare la cineva...👎👎👎

ideeia este ca ieri a stat pe forum inca 3 ore cand a pus anuntul si la m rugat sa puna preturi si poze, a apus cateva poze dar preturi nimic. nu a uitat nimic, sa facut ca ploua

cred ca data acesta trebuie sa i dam o lectie buna,,, sa i oferim totii negativ 👎 si asa i se inchide automat anuntul si sa mai vanda nimic aici,,, vad ca ne crede pe toti prosti...

http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?11838-V%E2nd-70-de-fe%FEe ,,, > aici IN LINK si-a batut joc de noi !!! 👎👎👎

- - - Actualizat - - -

are dreptate leo si eu mi-am dat seama ca este aceeasi persoana sub alt nume sau ACELASI GEN DE VANZATOR care te amageste . am rezervat si eu atunci 2-3 fete si am luat teapa.

- - - Actualizat - - -

am mai vazut ceva ciudat la aceste Lemne, fiti foarte atent la serile de pe lemne dati mult zoom, si priviti la un lemn de pe net si vedeti daca este diferenta intre ele...

- - - Actualizat - - -

, poza net

, de aici

- - - Actualizat - - -

in pozele din primul anunt zoomul este si mai mare si se vede si mai bine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus