ÎNCHIS VAND Paleta ( 729 Bomb / gambler Reflectoid+Globe 999T)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cosminplugar

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Hunedoara
Paleta a fost asamblata de RBlade , am folosito cam 2 luni cand am cumparato si dupa ocazional....o data la cateva luni , paleta a fost pastrata in husa tot timpul , nu are lovituri sau fisuri in lemn .
Puteti vedea din poze cum arata , si starea in care e. O vand pt ca nu am mai jucat de foarte mult timp deoarece nu mai am timp, si nici spatiu pt masa de tenis.
Nu am un pret exact , as zice undeva la 70lei dar daca credeti ca e mult imi puteti spune pretul dumneavoastra .Vezi atașament 6800Vezi atașament 6801Vezi atașament 6802Vezi atașament 6803Vezi atașament 6804

Paleta o pot trimite prin posta sau predare personala in Hunedoara

Ai PM.Multumesc.

- - - Actualizat - - -

Aveti PM cu adresa mea si nr.de telefon.Ma intereseaza paleta .

- - - Actualizat - - -

..."ceata"...mare sub furnalele Hunedoarei sau...nu te mai "lasa"gagicile sa raspunzi cu un nou post sau sa-mi raspunzi la PM ?;)

- - - Actualizat - - -

Destinatari: cosminplugar
Astăzi, 07:29
nelu mutiu nelu mutiu este conectat acum
senior

Data înscrierii
05.12.2011
Locație
Baia Mare
Vârstă
49
Posturi
291
Mulțumesc / îmi place post
Timp total online
9 z 18 h 45 m
Timp online pe zi
17 m
Reputație
276
paleta
Buna!Va cumpar eu paleta.Adresa mea este: Nelu Mutiu .Baia Mare ,Str.Granicerilor bl.87 ,Ap.45 Sc.C ,et.1 cod 430362 ,jud Maramureș.
Daca ati putea lasa un nr. de telefon ca sa stabilim cum facem cu transportul.Multumesc.Stima.
FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

Astept un nr.de telefon sa vorbim despre transport.Ai PM.Astept coletul.Multumesc.;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus