ÎNCHIS Vand paleta Butterfly Michael Maze Arylate Carbon

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

maftei dan

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
56
Locație
București
Vand paleta Butterfly Michael Maze Arylate Carbon, cu fete noi Yasaka Rakza 7 Soft max. (2.1 mm). Lemnul este foarte usor ciupit intr-un loc, neavand in rest niciun defect. Pret 350 RON.

P.S. Nu am facut poza la lemn fara fete pentru ca fetele sunt nou taiate si lipite, avand si banda de protectie Stiga cu catifea (14 RON). Daca se doreste poza doar la lemnul fara fete, mentiunea este ca pretul de vanzare/cumparare va fi acelasi dar cu fetele nelipite si fara banda de protectie.

ma intereseaza doar fetele , la ce pret ar fi daca le dati separat ?

O cumpar eu daca lăsati din pret transportul doar,,,

Sent from my iPhone using Tapatalk

a crescut temperatura aici ...
super oferta!
ma inscriu si eu, daca se impiedica toti inainte de linia de sosire :P

un amic era interesat de paleta, i am spus ca pare ciudat o clona lemnul , dar a spus ca nu conteaza ca este bun pretul asta pentru toata paleta chiar daca este o clona,,,:biggrin:

dupa sigle, culoare, si lini, si dupa aspect pare lemnul este o clona reusita,,,, :rolleyes: ,,, este posibil ca persoana in cauza sa nu stie prea multe, din cauza acesta si pretul asa mic pentru paleta, si merita pretul pus! Vanzare! 👍

Ultima editare:
Pare a fi fake.

Scrisul butterfly este grosolan, litera F si L fiind unite , Plus ca cele 2 `aripi` ovale trebuie sa luceasca fiind polisate ( la refer la sigla metalica )

postimg.cc/image/vc0tiqb8b/ ( copy paste in browser sa vedeti poza , e cu zoom )

dar poate ma insel. rog vanzatorul sa alunge orice banuiala si sa adauge cateva poze mai bune :)

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus