ÎNCHIS Vand Paleta completa formata din: Lemn Nittaku Septear si Fete XIOM Omega 4

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ariana

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
52
Locație
Iași
Vand:
1. Paleta formata din: Lemn Nittaku Septear ST, Fete Xiom Omega 4 Pro 2.0 si Xiom Omega Europe 2.0.
Paleta a fost achizitionata de la domnul Tibi, www.tenismasa.ro, cu pretul de 520 RON inclus transportul, in luna Martie 2015 si am jucat o singura data cu ea.
Paleta este ca si noua. Motivul vanzarii: Cumparare compulsiva - daca joc tenis de masă o partida, o data pe an, nu merita. Nu ma puneti sa scot fetele si sa vand separat.
Nu o voi face. Nu ma pricep si probabil le-as distruge.
Pretul de vanzare este de 430 RON inclus transportul prin posta romana.

2. Paleta formata din: Lemn Friendship 729 Bomb Anatomic, Fete RITC 729 Faster with German Sponge 2.0 si Friendship Super 729 FX 2.0.
Paleta a fost asamblata in 2008 si am jucat cu ea probabil de 10 ori in anii scursi pana acum. Are o uzura data de timp si urme pe fata Super FX de la degete.
Dar este o paleta corecta, nu este lovita. Nu scot fetele.
Pretul de vanzare este de 85 RON inclus transportul prin posta romana.

Nu reusesc sa incarc mai mult de 5 fotografii. Daca se doresc mai multe fotografii va rog sa-mi spuneti cum sa le upload-ez.

Ultima editare:
3. Vand Racheta tenis camp Fischer graphite-fibreglas series R 350 S, weight 320g. Are mici zgirieturi pe una din laterale.
Stiu ca este un forum dedicat tenisului de masa, dar tinind cont ca e un sport inrudit, poate este un doritor ce iubeste si practica ambele sporturi.
Racheta o am de 8 ani si am folosit-o doar in primii 2, de citeva ori.
Pretul de vanzare este de 160 RON inclus transportul prin posta romana.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus