ÎNCHIS vand paleta defensiva

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

harciu

cadet
Lemn : TSP Balsa 3,5 (lemnul meu de rezerva)
FH : Xiom Omega 1 (european)
BH : Donic Alligator soft OX
PRET : 250 RON
Este paleta mea de rezerva, folosita cateva ore pentru teste.

Re: vand paleta defensiva

img1336v.jpg
img1338h.jpg
img1339az.jpg
img1340n.jpg

Daca vrea cineva restul, sau macar lemnul, le dezlipesc si la vand separat. Din pacate, celelalte ierburi rosii le-am dat, nu am ce pune pe bh.

Lemnul este din balsa si fibra de sticla, are grosime de 4 mm. si greutate de 70 g. Dimensiuni 163 x 157 mm. Nu stiu vreun lemn mai usor si cu un control mai bun...echipat cu un ox si un burete de 1 mm. maxim 1,5 mm, parca e un fulg! Tin mana relaxata, nu ca la "rachetele off +" . Nu l-as prea vinde dar imi taie Boc banii de antrenamente :D
Pretul nu este negociabil si nu ma supar f. tare daca nu il cumpara nimeni :lol:

Sa nu se inteleaga gresit, omega I de pe fh. este de 1.8 mm , nou noutza , doar taiata si testata o ora. Are un spin ucigator la mingile intzepate dar nu stiu sa tai cu ea pe fh.

harciu a spus:
Lemn : TSP Balsa 3,5 (lemnul meu de rezerva)
FH : Xiom Omega 1 (european)
BH : Donic Alligator soft OX
PRET : 250 RON
Este paleta mea de rezerva, folosita cateva ore pentru teste.
vinzi numai lemnul? m-ar interesa

Se pare ca doar Omega nu intereseaza pe nimeni , deci voi dezlipi fetele, alligatorul merge la domnul din Bacău daca il doreste la 50 de lei iar lemnul...tot la Bacău , daca domnul Adrian il vrea la 150 de lei. Va dau detalii pe mp.

S-a vandut omega , a mai ramas lemnul la 150 de lei si alligatorul la 50 de lei. + 5 lei posta romana cu ramburs in ambele cazuri (desi la lemn e cam 10, platesc eu jumate).

daca nu reusim sa ne lamurim asa..........poate pe mess o sa fim mai incisivi.adresa mea e adr_ia_n.

Re: vand paleta defensiva - VANDUTA

Re: vand paleta defensiva - VANDUTA

Si eu am primit salariul fara reducerea de 25% drept pentru care retrag de la vanzare lemnul si iarba...oricum nu prea sunt doritori de asemenea materiale, mai bine sa am rezerva ca vin vremuri grele !

Re: vand paleta defensiva-topic inchis

Re: vand paleta defensiva-topic inchis

Lemnul a ajuns pe maini bune....cele mai bune ! :biggrin: Probabil o sa mai apara in semnatura cuiva din Amatur......topic inchis !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus