ÎNCHIS Vand paleta stiga

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cosminTGV

junior
Scor reacție
1
Vârstă
29
Locație
Târgoviște
Este o paleta jucata doar de cateva ori. Fetele arata impecabil iar lemnul este nelovit. pret 80lei

Este o paleta jucata doar de cateva ori. Fetele arata impecabil iar lemnul este nelovit. pret 80lei

Atunci cand vinzi o paleta asamblata,te rog sa precizezi amanuntele caracteristice atat ale lemnului ,cat si a fetelor.Multi cer si poze cu paleta,sau separat fete+lemn.

Imi cer scuze. Lemnul se numeste stiga effect iar fetele stiga triumph. Nu se vand separat.
Viteza 7.5
Control 8
Grosime 6 mm

este o paleta hobby,defensiva care se gaseste nou nouta la 100 lei ! (pt cei care doresc mai multe informatii si nu sunt prea sigur dar categoric fetele cat si lemnul este hobby )

Imi cer scuze. Lemnul se numeste stiga effect iar fetele stiga triumph. Nu se vand separat.
Viteza 7.5
Control 8
Grosime 6 mm

Nici nu prea ai cum sa le vinzi separat. Doar daca le dezlipesti cu smirghel. Asa au venit, impreuna. Paleta ta e hobby si trebuia sa specifici acest lucru in anuntul initial.

Daca joci tenis cu ce ai in semnatura sunt convins ca sti sa faci diferente intre peletele profi si cele hobby.Iti spun asta pentru ca pe aici mai sunt persoane care se chiar pricep la tenis.O zi faina.

am omis ca este hobby. dar sunt covins de acest lucru. si imi pare rau ca nu am spus pana acuma dar nu miam dat seama.

oferta noua 85 lei transport inclus
---------- Post added 17 ian 11 at 09:36 ----------
valabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus