ÎNCHIS Vand robot

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nick20mks

senior
Scor reacție
119
Vârstă
46
Locație
Tulcea, Romania
Actualizare pret
robot tenis de masă - 700 lei
plasa colectoare - 160 lei
La plata in cont asigur plata coletului .

Actualizare pret
robot tenis de masă - 600 lei
plasa colectoare - 150 lei
La plata in cont asigur plata coletului .

Ce procentaj de mingi bune aruncate are robotul? Am văzut un filmuleț pe youtube cam dezamăgitor (e drept că am văzut și altele încurajatoare).

procentajul este de 20-70 mingi/minut.

- - - Actualizat - - -

Pentru antrenamentul copiilor, pentru progresul tau zilnic, robotii de tenis de masă sunt indispensabili in cluburi si asociatii dar si foarte apreciati si utilizati acasa. TT-BUDDY V300 are nu doar un design deosebit ci si o functionalitate usoara si perfect logica. Noul TT-BUDDY V300 are un oscilator integrat si o telecomanda fara fir; Si acest model V300 se monteaza in cateva secunde; Robotul poate servi de la 20 mingi/min. la 70 mingi/min.; Se poate seta pentru serve taiate si topspin de la 1 la 5; Viteza oscilatorului si frecventa mingilor sunt reglabile; Greutate: cca. 1,1 kg; Dimeniuni: 48 x 28 x 28 cm.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

http://www.ttsport.ro/roboti-56/collection-net-for-tt-buddy-758.html

Eu am întrebat cu totul altceva, specificații tehnice găsisem și eu pe net. Dar nu e problemă, eu personal nu (mai) s?nt interesat de acest produs.
Spor la vânzare!

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

O fi fost stricat robotul ala din clip, am avut si eu un robot Joola Buddy (fara oscilator) si nu dadea mingile cu variatii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus