Re: paleta de vanzare
Re: paleta de vanzare
Pentru cei care nu au dat cateva mingi cu aceasta combinatie o sa fac un review.
Am folosit Andro Plasma pe forehand si Donic Coppa pe rever.
Stilul meu de joc este serva, topspin pe mingea a treia daca reusesc :mrgreen: , daca nu termin punctul cu primul atac fac pasi in spate si continui cu topspin in forta.
Serva/Push
Nu este nevoie sa faci un efort mare sa imprimi un backspin mingii astfel incat sa pui probleme adversarului, dar totusi trebuie sa te straduiesti moderat :wink:
Sa returnezi o minge taiata inapoi ai nevoie de mana cat de cat. Daca serva este taiata foarte tare trebuie sa ai grija sa nu dai nici in fileu dar nici sa o ridici prea tare astfel incat sa poata fi trasa, cel putin mie nu imi ofera siguranta necesara returnarii mingilor taiate.
Topspin
Pentru a ridica o minge taiata cu topspin si pentru topspin de aproape unde lemnul nu lucreaza asa mult combinatia este o delicatete. Insa daca faci doi trei pasi in spate si fortezi cu un topspin puternic, mie cel putin imi sare mingea afara. Banuiesc problema este din mana:biggrin:.
Cand am facut schimbul de la Waldner Allplay cu Waldner Senso Carbon parca nu mia priit ceva.
Se pare ca prefer doar lemnele allwood.
Capace
Poti executa capace moi aproape de fileu cu cea mai mare usurinta, deasemenea poti forta capace puternice spre colturile mesei cu la fel de multa usurinta. Desi exceleaza in aceasta parte combinatia eu nu prea stau langa masa decat la antrenamente topspin-capac.
Tras
Mie nu imi prieste deloc lemnu acesta cand trag. Mingile care le puneam cu usurinta pe masa cand trageam cu Waldner Allplay parca refuza acum sa se aseze pe masa :evil: . Ce reusesc si eu sa trag sunt cele la care te intreaba adversarul "Sa o ridic mai sus?" :biggrin:.
Per total combinatia este reusita, dar prea rapida pentru mine.