ÎNCHIS Vand/Schimb Darker Liberta Sinergy+

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Lemnul se află în stare buna ,reparația după cum se poate vedea a fost făcută în mod profesional.Pret:550 lei.Greutate:87 de grame.

Numar de telefon:0768021071

Nu stiu de ce-mi imaginam eu, ca o reparatie, ca sa intre in categoria "profesional" ar trebui ca sa aiba putin respect fata de culoarea initiala a lemnului....

Nu stiu de ce-mi imaginam eu, ca o reparatie, ca sa intre in categoria "profesional" ar trebui ca sa aiba putin respect fata de culoarea initiala a lemnului....

Prin profesional am vrut să zic că reparația nu influențează deloc proprietățile lemnului si din acesta sare la fel ca inainte de reparatie.Deci in concluzie este o reparație profesionala lipsită de respect față de culoarea inițială a lemnului

Reparatia cu pricina am facut-o eu. Colegul Radu nu stie lucrul acesta din acest motiv am zis ca scriu cateva cuvinte. Am achizitionat acest lemn, in urma cu ceva timp de pe forum, lovit. Din pacate pentru mine, descrierea anuntului si pozele nu m-au ajutat sa inteleg ca nu doar furnirul exterior era afectat. In realitate, era un 3-4 mm in interior(in miezul lemnului) aschiat pe o lungime de cam 2 cm. Am curatat toata zona afectata, am aplicat un adeziv de tip rapid pentru sigilare si rigidizare apoi un fel de poxipol cu care am umplut zona. Da reparatia e vorba aia "Profesionala". Intentionat nu am folosit chituri colorate pentru a nu pierde din saritura pe zona respectiva(am facut si eu reparatii cu chituri de lemn dar mingea pe zona acea zona sare mai incet). La o testare cu mingea pe zona reparata la lemnul in cauza, nu se pot sesiza diferente de saritura ceea ce e foarte important la o reparatie.

Colac peste pupaza, dupa interventia amintita mai sus lemnul este perfect functional fara nici o problema. Spor la joc si mult spin va doresc tuturor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus