ÎNCHIS vand tenergy 05 fx 1.9

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

petre poli

junior
Scor reacție
1
Vârstă
51
Locație
Timișoara
fetele sunt jucate foarte putin cam 20-30 ore au fost lipite cu Donic Vario Clean dim. 148/153 pret 160 ron buc sau 300 ron ambele.
sigur o sa va intrebati de ce le vand?......pentru ca sunt peste nivelul meu am crezut ca o sa fac minuni cu ele MA DEPASESC.
fetele au fost vandute

mai adaug la vanzare si lemnul champion pro carbon of+ la pretul de 130 ron.

reducere 120 ron

Ultima editare:
Lemnu tau... ai incercat alt lemn? Unul ceva mai elaborat, un Hinoki, Arylate?
Pui fete de 245 lei bucata pe lemn de 120-150 lei?
Poate au si preturile astea un suport tehnic. Incearca sa probezi si lemne de peste 300 lei.
Nittaku Septear este, zic posesorii lui, singurul lemn mai ieftin de 300 lei care se ridica la nivelul fetelor Tenergy.

Ultima editare:
fetele + lemnul din semnatura sunt rezervate,doritori pot sa ofere in continuare iar oferta care mi se pare buna o voi lua in calcul
PS. si lemnul este nou

Fara suparare ,dar nu stiam ca Tenergy-urile sunt facute pt. lemne peste 300 ron.

Trebuie lemn cu prasele Louis Vuitton si cristale Swarovski.

...un lemn relativ "ieftin"fiind in echilibru perfect cu fetele tenergy ar fi Kiso Hinoki VII...dar "din pacate" este sub 300 ron...:D

da nou are pretul de 220 ron
---------- Post added 27-Sep-2011 at 18:04 ----------
Fara suparare ,dar nu stiam ca Tenergy-urile sunt facute pt. lemne peste 300 ron.
sigur ai dreptate dar EMIL TUDOR vrea sa spuna ca lemnul nu este pentru tenergy poate altul joaca foarte bine in combinatia pe care o am eu totusi cu hinoki VII am ceva control mai bun si viteza suficienta.
---------- Post added 27-Sep-2011 at 18:08 ----------
Trebuie lemn cu prasele Louis Vuitton si cristale Swarovski.
deja s-a ajuns la aroganta.....merge bine cu Tenergy 05?
PS.fa si mie rost de unu dau 300 ron

Arylate Carbon poti sa cumperi si sub 150 lei de la Galaxy si chiar e un lemn bun T7 sau T8.Numai ca nu scrie Bty pe el si e un pic diferit.
Tot la fel poti sa cumperi niste fete Galaxy moon sau sun care sunt juma de pret fata de Bty si un pic mai slabe in performante.
Dar nu-i totuna sa mergi cu Skoda sau cu WV chiar daca sunt facute in aceeasi fabrica ??!!
:)

poze pot sa atasez dar diferenta de 30 ron nu sunt dispus avand in vedere ca aceste fete au acelesi pret (ttshop)sau alte site-uri diferenta de max.10lei intre ele.asa ca daca vrei 1:1 sunt dispus sa fac schimbul

poze pot sa atasez dar diferenta de 30 ron nu sunt dispus avand in vedere ca aceste fete au acelesi pret (ttshop)sau alte site-uri diferenta de max.10lei intre ele.asa ca daca vrei 1:1 sunt dispus sa fac schimbul
nu,multumesc nu vreau
---------- Post added 03-Oct-2011 at 17:54 ----------
nu,multumesc nu vreau
fetele s-au vandut ramane lemnul

off topic inseamna: "ce nu are legatura cu subiectul".
Adica un comentariu despre masini intr-un topic de vanzare palete este "off topic".
Pentru inchiderea anuntului e de ajuns sa accesati meniul de sus:
Instrumente subiect/Marcheaza acest anunt ca VANDUT.
In alta ordine de idei aveti 3 anunturi pe prima pagina, ceea ce nu e corect fata de regulament si fata de ceilalti.
Nu e corect nici sa inchideti unul si sa deschideti altul.
Anunturile in cauza:
vand paleta nouaspeed glue de vinzare
Plus asta pe care vreti sa-l inchideti.

off topic inseamna: "ce nu are legatura cu subiectul".
Adica un comentariu despre masini intr-un topic de vanzare palete este "off topic".

Pentru inchiderea anuntului e de ajuns sa accesati meniul de sus:
Instrumente subiect/Marcheaza acest anunt ca VANDUT.

In alta ordine de idei aveti 3 anunturi pe prima pagina, ceea ce nu e corect fata de regulament si fata de ceilalti.
Nu e corect nici sa inchideti unul si sa deschideti altul.
Anunturile in cauza:
vand paleta nouaspeed glue de vinzare

Plus asta pe care vreti sa-l inchideti.
vreau pe asta sa-l inchid http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7189-vand-tenergy-05-fx-1.9/page2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus