ÎNCHIS Vând Timo Boll Spirit FL fluture negru prima serie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Johnny Erasure

organizator local
Vând lemn Butterfly Timo Boll Spirit, mâner concav, prima serie fabricată de TBS (nu are serie), condiție excelentă, arată ca nou, 91 g, restaurat in mod profesional in Germania, superb strat exterior de koto solzi protejat cu un strat fin de ceară specială împotriva așchierilor care nu modifică proprietățile de joc ale lemnului cum se întâmplă la lacuri. Schimb doar cu Butterfly Moonbeam. VANDUT

Vând lemn de colecție Butterfly Timo Boll Spirit mâner concav, 88 g, nu a fost încercat sau dat cu lipici, este 100% nou, cutie originală. Nu doresc schimburi! VândUT

Ultima editare:
Nu stiu exact, dar nu ar trebui sa coincida seria de pe lemn cu cea de pe cutie?
Poate ma lamureste cineva, va rog.

Am un Kumpuru cu fluture negru in colectia mea, are aceeasi cutie galbena si confirm ca nu este trecuta seria lemnului pe cutie.

Seriile de pe lemnele Butterfly au inceput sa fie inscriptionate pe cutiile originale o data cu trecerea la fluturele argintiu. Cutia de la TBS este 100% originala si apartine lemnului respectiv.

Apropos, ar fi dragut de stiut cand au aparut seriile stantate pe lemn.
(scuze de off topic)

Ultima editare:
Apropos, ar fi dragut de stiut cand au aparut seriile stantate pe lemn.
(scuze de off topic)

Din ce stiu eu si imi cer scuze daca gresesc, lemnele TBS au aparut prin 2001 prima data fara serie iar cam la 2 ani dupa, adica prin 2003 au aparut cele cu serie. Lemnul de mai sus este cam din anul 2005.

Precizare : TBS fara serie si cu fluture negru dateaza de prin 1994 - 1999, cele cu serie si fluture negru pana in 2006 iar dupa 2006 incep TBS cu serie si fluture argintiu.

Rezervat.

- - - Actualizat - - -

Precizare : TBS fara serie si cu fluture negru dateaza de prin 1994 - 1999, cele cu serie si fluture negru pana in 2006 iar dupa 2006 incep TBS cu serie si fluture argintiu.

Fara suparare dar nu cred ca aveti dreptate. Timo Boll s-a nascut pe 08.03.1981 asa ca in 1996 avea ... 15 ani. Primul sau rezultat notabil ca senior este in 2000 argint cu echipa la Bremen. Abia din 2000 incoace poate fi folosit ca "marcheting" deci sa se faca un lemn Butterfly cu numele lui. El a jucat cu Viscaria pana cand a fost scos lemnul lui, in 2000 sau 2001.
Un alt exemplu, lemnul Maze a aparut in 2003.

- - - Actualizat - - -

... scuze, am vrut sa zic "marketing".

- - - Actualizat - - -

Vandut.

O scurta incursiune in istoria Butterfly o sa-ti arate dorinta lor de a incuraja si promova tinerele talente...Timo a semnat contractul de sponsorizare cu Butterfly in 1993...a jucat cu Spirit, apoi pentru forma manerului a trecut la Viscaria ( atentie, acceasi compozitie cu Spiritul ), apoi cand Butterfly a schimbat miezul Viscariei din Kiri in Balsa facandu-le astfel mai usoare si cu ceva mai mult simt soft, Timo a revenit la Spirit...apoi ALC-ul care ii poarta numele, etc...am aceste informatii de la un pasionat din Germania...daca el a gresit, atunci si eu am gresit. Dar tenisul de masa ramane la fel de frumos.

O singura precizare : Viscaria nu are miez de balsa. Asa scrie pe site, dar a mai fost discutat acest subiect. Miezul este de kiri sau ayous.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus