ÎNCHIS VAND VISCARIA ST Vand H3 prov ,schimb cu o cutie de mingi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nduviscaria

senior
Scor reacție
67
Vârstă
38
Locație
Timișoara, Romania, Romania
VAND VISCARIA ST MANER MODIFICAT DIN FL S-AU SCHIMBAT PRASELELE DE CATRE D-L LEVI ,LE AM SI PE CELE VECHI,GREUTATE 82-83 GR PRET 300 DE RONI!POZE LA ULTIMA PAGINA!VAND 2 fete h3 provincial negre dimensiuni 150/157 burete 2.2mm!prima este la pretul de 100 ron, a doua se vinde la 80 de ron!!AMBELE FETE 150 RON! schimb ambele fete cu o cutie de mingi de antrenament noi!de la firme consacrate esclus artengo si gewo!transportul nu este inclus!in cazul in care SE DEPUN pun banii în cont, transportul este plătit de mine cu posta romana!tel 0762712346 george! Mulțumesc!
ATENTIE _PRETURILE SUNT FIXE VA ROG SA NU MAI SUNATI PENTRU NEGOCIERI!MS!
- - - Actualizat - - -

!

Ultima editare:
Valabil! nu sunt interesat de schimburi!am deja 2 lemne viscaria si m-am acomodat cu ele din acesta cauza am pus alc-ul la vânzare parca nu il simt mai ales pe bh!

- - - Actualizat - - -

valabil!

schimb alc cu timo boll spirit de 80 gr

schimb alc cu timo boll spirit de 80 gr

schimb alc cu spirit de 80 de grame ,stare la fel ca lemnul meu nu ma intereseaza alt gramaj!ms!

schimba anuntul in 10 ani nu am vazut Spirit de 80 de gr. cum vrei tu.... este de la 84 gr. in sus

Am ceva fete o sa va pun poze m?ine! Mulțumesc!

- - - Actualizat - - -

adaug la vanzare bty viscaria greutate 90 de grame model mai vechi!a fost reconditionat de domnul Dan universal!pret 400 de ron fara transport sau schimb cu unul de 80 de gr!

adaUG LA VANZARE MX-P SI FATA H3 COMERCIAL AMBELE MAX TAIATE PE VISCARIA ROSIE ESTE PUTIN MAI MICA CU 2-3 MM DAR S-A INTINS DUPA BUSTARIRE!PRET 150 RON TRANSPORT PLATIT DE MN CU POSTA ROMANA CU BANII LIVRATI IN CONT!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus